Polis ve itfaiye alarma geçti! Mahalleliyi sokağa döken telefon

Antalya'da Mehmet T. isimli şahıs, oğlunun telefonuna ulaşamayınca paniğe kapıldı. İhbar üzerine telefonun çaldığı eve polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin itfaiye merdiveni ile girdiği evde kimseye ulaşılamazken, komşular ise o anları meraklı gözlerle izledi.

Polis ve itfaiye alarma geçti! Mahalleliyi sokağa döken telefon

Antalya'da cep telefonunu evde unutan Hasan T., mahalleliyi sokağa döktü. Polis ve itfaiye ekipleri alarma geçerken, ekiplerin itfaiye merdiveni ile girdiği evde kimseye ulaşılamadı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi 753. Sokak'taki 4 katlı binanın 2’nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet T. telefonla oğlu Hasan T.'ye (36) ulaşamayınca yaşadığı eve geldi. Oğlunun evde olup olmadığını kontrol eden adam, oğlunu tekrar aradığında içeride çalan telefonun sesini duydu. Bunun üzerine aile durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri merdiven yardımı ile girdikleri evde kimsenin olmadığını belirledi.

Apartman sakinleri ise yaşananları meraklı gözlerle izledi. Yapılan kontrolün ardından ekipler olay yerinden ayrılırken, şahsın dışarı çıktığı ve telefonunu evde unuttuğu üzerinde duruluyor.