Polisiye sevgisi cinayetle sonuçlandı! Gerçekten suç işlemenin hissini merak etti: Bir kadını öldürüp parçalara ayırdı

Güney Kore’de yaşayan Jung Yoo-jung isimli bir kadının polisiye türüne sevgisi cinayetle sonuçlandı. Polisiye türüne karşı büyük bir tutkusu olan Yoo-jung cinayet işlemenin nasıl bir his olduğunu merak edince internetten tanıştığı özel bir öğretmeni kız öğrenci kılığına girip öldürdü. Öldürdüğü adamı parçalara ayıran cani telefonunda cesedin nasıl saklanacağını araştırdığı ortaya çıktı. Yoo-jung mahkemede, “Gerçek bir suçun hissini merak ettim” diyerek kendisini savundu.

Polisiye sevgisi cinayetle sonuçlandı! Gerçekten suç işlemenin hissini merak etti: Bir kadını öldürüp parçalara ayırdı

Güney Kore’nin Busan şehrinde yaşayan 23 yaşındaki Jung Yoo-jung gerçek bir cinayet işleminin hissini merak ettiği için internetten tanıştığı bir kadını öldürerek parçalara ayırdı. Soruşturma kapsamında cinayeti itiraf eden Jung Yoo-jung, suç programları ve kitaplarına takıntılı olduğunu ve katillerle empati kurmak istediği için cinayeti işlediğini söyledi.

TELEVİZYON VE KİTAPLARINDAN CİNAYETE TAKINTILI

Soruşturmayı yürüten polis sözcüsü, “Jung’un televizyon programları ve kitaplardan cinayete takıntılı hale geldiğini biliyoruz. Birini öldürme arzusuyla hareket ederek suçu önceden tasarladığı ortaya çıktı. Yaptıklarından dolayı üzgün olduğunu dile getirdi. Psikolojik durumunu değerlendirmek için bazı testlere tabi tutuluyor” dedi.

Polisiye sevgisi cinayetle sonuçlandı! Gerçekten suç işlemenin hissini merak etti: Bir kadını öldürüp parçalara ayırdı - Resim : 1

CESEDİN NASIL SAKLANACAĞINI ARAŞTIRMIŞ

Polisin araştırmasında Jung’un cinayetten önce kütüphaneden bir suç kitabı ödünç aldığı ve cep telefonundaki internet aramasında bir cesedin nasıl saklanacağını araştırdığı ifade edildi. İngilizce öğretmeni ile özel ders için sözleştikten sonra kurbana kendisini bir öğrenci olara tanıtan Jung Yoo-jung, kadını öldürdükten sonra kesip parçalara ayırdı. Taksiye binip Nakdong Nehri’ne atmak için cansız bedeninin parçalarını bavula koyan Jung Yoo-jung kıskıvrak yakalandı.