Film sahnelerini aratmadı! Hastane basıp suçluyu kaçırdılar ama...

Manisa’da polislerin sağlık kontrolünden geçirilmesi için hastaneye getirdiği Serdar Katipoğlu, 10 kişilik silahlı bir grup tarafından kaçırıldı. Grupla polis arasında çatışma çıktı. Kaçırılırken polis tarafından omuzundan vurulan Katipoğlu tedavi için bir başka hastaneye götürülünce yakalandı.

Film sahnelerini aratmadı! Hastane basıp suçluyu kaçırdılar ama...

Olay, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşandı. Hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Serdar Katipoğlu polis tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek için hastaneye getirildi.

Serdar Katipoğlu hastaneden çıkartılırken, bahçede bulunan yaklaşık 10 yakını tarafından kaçırılmak istendi. Yakınlarının da polise saldırması sonrasında arbede çıktı.

Polis, saldırganları uzaklaştırmak için havaya ateş açtı. Ardından,  yakınları tarafından kaçırılan Serdar Katipoğlu’nu etkisiz hale getirmek için omuzundan vurdu. Buna rağmen Serdar Katipoğlu, yakınları tarafından otomobille kaçırıldı.

Tedavi için getirildiği hastanede kıskıvrak yakalandı

İddiaya göre Serdar Katipoğlu tedavisi için Manisa'da özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedavi ettirilemeyen şüpheli, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne getirildi.

Polis, yaralı cezaevi firarisinin hastanelere götürülebileceği ihtimali üzerine yakın çevredeki hastanelerde önlem aldı.

Katipoğlu, hastaneye getirildiği sırada polis tarafından kıskıvrak yakaladı. Şüpheli

polis gözetiminde tedaviye alındı.

Olayla ilgili Serdar Katipoğlu’nu kaçırmaya yardım eden 3 kişi de polisin yaptığı çalışmayla yakalandı. Diğer şüphelilerin de yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.