Polislerin üzerine Pitbull saldı!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Pitbull cinsi köpeği güvenlik görevlilerinin üzerine salan bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen işletme sahibi tutuklandı.

Polislerin üzerine Pitbull saldı!

Olay, gece yarısı 03.00 sıralarında meydana geldi. Akçay Mahallesi’nde bulunan bir barda A.A. ile U.E. isimli kişiler gasp ve darp edildiklerini iddia ederek polisten yardım istedi. Olay yerine güvenlik ekipleri sevk edildi.

İş yerine gelen alkollü işletme sahibi E.K. işyeri çalışanları ile birlikte 2 komiser yardımcısı ve 9 güvenlik görevlisine tehdit ve hakaret ederek işyeri içerisinde bağlı bulunan Pitbull cinsi köpeği görevlilerin üzerine saldırtarak mukavemette bulunduğu ileri sürüldü. İşletme sahibi olay sonrası asayiş büro ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İşletme sahibi hakkında ise görevi yaptırmamak için direnme, hayvanı tehlikeye neden olabilecek şekilde serbest bırakma, tehdit, hakaret, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve alkollü araç kullanma suçlarından işlem yapıldı. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen E.K. tutuklanarak Burhaniye Cezaevi’ne gönderildi. Olayla ilgili olarak ise bir kişinin arandığı belirtildi.