Tek şartı evden çıkmamaları

Çılgınlıklarıyla bilinen 30 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Bebe Rexha, korona virüs nedeniyle takipçilerine seslendi: Siz yeter ki evden çıkmayın, gerekirse para bile gönderirim.

Tek şartı evden çıkmamaları

Tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgını ünlüleri de etkisi altına aldı. Bazı ünlüler virüsü kaptıklarını ifade ederken bazıları da kayıplar yaşadığını belirtti. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Bebe Rexha. 30 yaşındaki şarkıcı bir arkadaşının corona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini belirterek hayranlarına seslendi: Ne olur içeride, evde kalın! Hatta şarkıcı hayranlarına "İsterseniz size para da gönderirim, yeter ki işe gitmeyin evde kalın" dedi.

Enfekte hasta sayısının beş binlere yaklaştığı ABD'de yaşayan 30 yaşındaki Bebe Rexha, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu şaka değil. Sadece 45 yaşında olan bir arkadaşım corona virüsten öldü. İçeride kalın, evinizde oturun" diye neredeyse yalvardı.

Bebe Rexha aynı zamanda ABD hükümetine zor durumda olan vatandaşlarına yardımcı olması konusunda çağrı yaptı. Hükümetin, hiç değilse salgın kontrol altına alınıncaya kadar kiralar ya da ev kredisi ödemeleri konusunda yardımcı olmasını istedi.

Rexha, ülkede milyonlarca kişinin güvende kalmak yerine işlerini korumayı ve borçlarını ödemeyi düşündüğünü belirtti.

Bebe Rexha, ihtiyaç halindeki bazı hayranlarından da kendisine banka hesap bilgilerini göndermelerini, kendilerine yardım edeceğini de söyledi.