Popüler YouTube dizisinin 25 yaşındaki yıldızı yatağında ölü bulundu

Popüler YouTube dizisinin yıldız oyuncusu yatağında ölü bulundu. Henüz 25 yaşında olan ve bugüne kadar soyadı açıklanmayan Amanda'nın ölüm nedeni araştırılıyor. Dizide, Amanda'nın seks işçiliğinden ve uyuşturucu bağımlılığından nasıl kurtulduğu anlatılıyordu.

Popüler YouTube dizisinin 25 yaşındaki yıldızı yatağında ölü bulundu

YouTube'un popüler dizisi "Soft White Underbelly" de seks işçisi olarak geçmişini anlatan ve uyuşturucu bağımlılığından kurtulan 25 yaşındaki Amanda yatağında ölü bulundu. Dizi Amanda'nın gerçek hayat hikayesini anlatıyordu.

Üzücü haber, Cumartesi günü YouTube'a yüklenen 25 dakikalık "Amanda (Mayıs 2021)" adlı videoda paylaşıldı. Videoda Amanda'nın babası ve dijital sağlık platformu AURA'nın CEO'su Lima Jevremovic, Amanda'ya saygılarını sundu.

Jevremoviç, "9 Mayıs Pazar günü, tedavi merkezi personeli Amanda'nın odasına gittiğinde sadece huzur içinde uyuduğunu düşündü ancak yanına yaklaşınca öldüğünü fark etti. Bu bizim için gerçekten çok büyük bir şok oldu" dedi.

Babası ise, "Uzun süreli uyuşturucu kullanımının neden olduğu fiziksel hasarla birlikte, genç bir evsiz kadın olarak katlandığı çok sayıda şiddetli tecavüz ve dayak sonucunda maruz kaldığı travmatik beyin yaralanmalarından (TBI) öldüğüne inanılıyor. Los Angeles sokaklarında yaşıyor" diye konuştu.

Fotoğrafçı Mark Laita'nın projesi "Soft White Underbelly", Nisan 2016'da YouTube'da başlatıldı. O zamandan beri, kanal 2 milyondan fazla aboneye ve bağımlılığın pençesindeki insanların samimi portrelerini ve onların iyileşme yolculuğunu yakalayan yürek burkan ve yaşamı onaylayan videolarının 307 milyon görüntülemesini sağladı.