Ünlü oyuncunun kim olduğunu öğrenenler şoke oldu!

Poyraz Karayel, Dip ve Öğretmen dizileriyle tanınan ünlü oyuncu İlker Kaleli'nin The Serpent adlı İngiliz dizisinde turist rolünde oynadığı ortaya çıktı. Kaleli'yi gören şaşkına döndü kimse tanıyamadı.

Ünlü oyuncunun kim olduğunu öğrenenler şoke oldu!

Poyraz Karayel, Dip ve Öğretmen dizileriyle tanınan ünlü oyuncu İlker Kaleli'nin son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Yeni projesiyle yurtdışına açılan 36 yaşındaki başarılı oyuncu İlker Kaleli, Oyuncu BBC ve Netflix işbirliğinde hazırlanan ‘The Serpent’ dizisinin kadrosuna dahil oldu. 1 Ocak’ta izleyiciyle buluşan The Serpent seyirciden tam not aldı. Dizide yer alan Kaleli'nin de görüntüleri ortaya çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Tahar Rahim, Jenna Coleman ve Alice Englert gibi isimler de yer alıyor. 

Kaleli, 70’lere özgü kıyafeti, tespih kolyesi ve uzun saçlarıyla dizinin özellikle ikinci bölümüne damgasını vurdu. İlker Kaleli’nin Charles Sobhraj’ın sevgilisini canlandıran Jenna Coleman’la dans sahneleri dikkat çekti. İlker Kaleli'yi yeni imajıyla gören hayranları ise ünlü oyuncuyu tanımakta güçlük çekti. 

Vietnam asıllı bir Fransız olan seri katil Charles Sobhraj’ın sıradışı hikayesini anlatan mini dizide Kaleli, 2 bölüm yer aldı.  Dizi İngiltere ve İrlanda’da BBC One’da yayınlandıktan sonra dijital platformda gösterilecek.