Salah ayrılıyor mu? Resmen açıkladı!

Premier Lig'de bu sezon Liverpool ile adeta resital yapan Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Salah ayrılıyor mu? Resmen açıkladı!

Sezona harika bir giriş yaparak Premier Lig'e bu yıl da damga vuran Mısırlı yıldız oyuncu, geleceği hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 

Gelecek yıllarda kariyerinin nerede devam edeceği merak edilen Salah, 28 Mart Cumartesi günü Liverpool forması ile Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid karşısına çıkacak. 

Karşılaşma öncesi Liverpool'un Mısır'lı yıldız oyuncusu Muhammed Salah, basın toplantısı düzenledi.

"Liverpool'da forma giyeceğimden eminim"

Salah, gelecek sezon Liverpool'dan ayrılacağı yönünde çıkan iddiaları yalanladı.

Kulübüyle bir sezon daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Salah, "Şu an sadece final maçına odaklandım. Ancak gelecek sezon Liverpool'da forma giyeceğimden eminim." ifadelerini kullandı.

"Elimizden geleni yaptık ama olmadı"

Toplantıda söz alan Henderson ise morallerinin iyi olduğunu vurgulayarak, "Bu hafta iyi antrenman yaptık. Hafta sonu için şimdiden heyecanlıyız. Lig şampiyonluğu için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Bizim için zor oldu ama takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bu sezon şimdiden iki kupa kazandık ve bir tanesine daha ulaşmak için büyük bir şansa sahibiz." değerlendirmesinde bulundu.