Müge Anlı'dan ayrıldığını böyle duyurdu! Gerçek ortaya çıktı!

Prof. Dr. Arif Verimli, 2008 yılından beri ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı'nın programından neden ayrıldığını açıkladı.

Müge Anlı'dan ayrıldığını böyle duyurdu! Gerçek ortaya çıktı!

Psikiyatrist Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 12 Şubat 2021 tarihi itibariyle ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu. 13 yıldır danışmanlığını yaptığı programdan ayrıldığını duyuran Arif Verimli'nin ayrılık nedeni ise sosyal medyada merak konusu oldu. 

Verimli, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum" dedi.

 

Müge Anlı'dan ayrıldığını böyle duyurdu! Gerçek ortaya çıktı! - Resim : 2

Programın 27 Ocak tarihli bölümde de stüdyoda bulunmayan Verimli ile ilgili sunucu Müge Anlı açıklama yapmıştı. Anlı, Arif Verimli'nin ertelenemeyecek işleri nedeniyle aralarında olamayacağını söylemişti.

İşte Arif Verimli'nin duygusal vedası!

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli açıklamasında, "Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Gerçek ortaya çıktı

Veda açıklamasının altına yapılan bir yorum ise işin aslını ortaya çıkardı. Arif Hoca aynı programda danışmanlık yapan Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen nedeniyle Müge Anlı'dan ayrıldığını doğruladı. 

Ne olmuştu?

Programda Şevki Sözen, Arif Verimli’nin uzmanlık alanı olan konuya dair yorum yapınca Arif Verimli, Müge Alı’nın kendisine sorması üzerine “Şevki Hocam yanıtlasın” diyerek cevap vermişti. Bunun üzerine gerginliği hisseden Müge Anlı “Allah allah ne var o da kendince görüş bildirdi hocam” demişti ancak Arif Verimli daha sonra konuşmamıştı.