Prof. Dr. Ersan Şen, günlerdir konuşulan sözlerine tv100’de açıklık getirdi! “Gelmiyorum, küsüm mü diyeceğim?"

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen'in "Cumhurbaşkanı Erdoğan beni de çağırsa ben de giderim" ifadesi sosyal medyada gündem olmuştu. tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu’da Ersan Şen, bu sözlerine açıklık getirdi. Şen, “Benim söylediğimi kimse çarpıtmasın. Bu ülkede icra et başına bir şey gelmez, söyle cımbızla alıp başına koyarlar” diyerek tepkisini ifade etti.

tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, Hukukçu Avukat Cem Kaya, Kamuoyu Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir ve Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Programda, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen'in, Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun KKTC'ye büyükelçi olarak atanması ve Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılması hakkında söylediği "Cumhurbaşkanı beni de çağırsa giderim, kalkıp da suratımı dönmem" sözleri de masaya yatırıldı.

“’Gelmiyorum, küsüm’ mü diyeceğim?”

Ersan Şen, bu sözlerine tv100 ekranlarında açıklık getirdi. Şen, “Sayın Metin Feyzioğlu Kıbrıs Anayasası’nı bilir, oraya gönderebilecek liyakatli, ceza hukukçusu, yurtseverliğine, milliyetçiliğine kimse bir şey diyemez. Cumhurbaşkanı görevlendirmiş, gitmiş. Cumhurbaşkanı beni çağırırsa ‘Gelmiyorum, küsüm’ mü diyeceğim?” dedi.

“Benim söylediğimi kimse çarpıtmasın”

Ersan Şen, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

"Ben kimsenin emir eli değilim, kimse bana müdahale edemez. Onun için zaten insanlar görüşlerimi dinleyip, ciddiyetle takip ediyor. Ben ne söyleyeceğim belli olmaz. Siyaha siyah; beyaza beyaz derim. Sayın Cumhurbaşkanı, ‘Gel kardeşim, şurada şu vazife var…’ derse benim işime gelirse, yapabilirsem…  Benim söylediğimi kimse çarpıtmasın. Bu ülkede icra et başına bir şey gelmez, söyle cımbızla alıp başına koyarlar."