PUBG severlere müjde!

PUBG Mobile 8. Sezon yakın zamanda başlıyor. PUBG Mobile 0.13.5 güncellemesinin 16 Temmuz'da çıkması bekleniyor.

PUBG severlere müjde!

PUBG Mobile 0.13.5 güncellemesi ile oyuna Bizon SMG isimli silah eklenecek. Ayrıca Scar-L ve DP-28 için de yeni tasarımlar oyuna katılacak. Okyanus temasının ekleneceği oyunda DP-28 isimli silah da bu temaya uygun renklere bürünecek.

Yeni güncellemede Bizon SMG. Maksimum 50 mermi kapasiteli silah için 9 MM mermi kullanılacak. PUBG Mobile 0.13.5 beta sürümünde oyuna katılmış olan silah, yakın zamanda global sürüm ile tüm oyunculara sunulacak.

Daha önce Godzilla temasıyla karşımıza çıkan oyunda bu kez Okyanus teması bizi karşılıyor. Burada Vikendi haritası üzerinde de bazı yenilikler bekleniyor.

Okyanus temasıyla birlikte Ocean Mariner maskesi ve karides desenli yeni şort da oyuna katılıyor.

PUBG Mobile 8. Sezon için yayınlanacak olan sürümün yaklaşık 2 GB büyüklüğünde olması bekleniyor.

PUBG severlere müjde! - Resim : 2

Star Challenge 2019 için çalışmalarını sürdürüyor. 250 bin dolar para ödüllü yarışmanın finali 7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. En iyi içerik sahiplerinin seçildiği yarışmada oylar 1 Temmuz – 7 Temmuz tarihleri arasında devam edecek.

Bir kişinin Google hesabıyla yalnızca iki kez oy verebilecek. Ancak, oy veren kişiler istedikleri takdirde aynı YouTuber'a iki kez oy verebilir. 8 Temmuz'da bir sonraki tura 16 YouTuber çıkacak.

Yarışmaya katılan bazı YouTube kanalları şu şekilde...

Dynamo Gaming, Alice MG, Kronten Gaming, The RawKnee Games, GodNixon gaming, Ken Boo, Rollexxx, softpomz, Dita Afifah N, PUBG Mobile ARXY, RAHMAD, KisiL, Tsuki, Clash Universe, Gareebooo, PUBG MobileNIKITANGA, Ankkita C, GOGOGOY, EVOS BulShark, Kho Petra, Derek G, SANOOK SUPERPLAY, ve Frame Play.

PUBG severlere müjde! - Resim : 4

250 bin dolarlık ödül havuzu kazanan 16 takım arasında bölünecek. İlk takım 100 bin dolar alacakken, ikinci takım 50 bin dolar üçüncü takım ise 25 bin dolar alacak.