Quaresma'dan sert sözler! "Yüzüme karşı konuşma yüreğini asla göstermedi"

Portekizli yıldız oyuncu Ricardo Quaresma yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa’ya transfer olan Quaresma, Fikret Orman’a sert tepki göstererek saygısızlık yapıldığını belirtti.

Quaresma'dan sert sözler! "Yüzüme karşı konuşma yüreğini asla göstermedi"

Quaresma Fikret Orman ile ilgili olarak, ''Futbol dünyasında hiç konuşmak istemediğim birkaç kişiden birisi. Bana yaptıkları saygısızlıktı. Başkanın aldığı karar nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak zorunda kaldım. Gönderiliş şeklimle bana yapılan bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş taraftarıyla, takım arkadaşlarımla, tesislerde çalışanlarla vedalaşma şansı bulamadım. Onlara çok büyük hayranlık duyuyorum. Minnettar olmam gereken bir grup varsa o da Beşiktaş taraftarı. Kötü oynadığım maçlarda dahi beni desteklediler. Bu hayatım boyunca unutmayacağım bir şey” dedi.

“Çek karşılıksız çıktı”

“Fikret Orman, yüzüme karşı konuşma yüreğini asla göstermedi” diyen Quaresma, “Serdar Adalı ile konuştuk. Beşiktaş'ta maaşlar 5 aydır yatmıyordu. Ödemeler yapılmıyordu ve bu durumdan memnun değildik. Böyle olursa ayrılacağımı söyledim. Fikret Orman, bu borçların kapanması için çek verdi. Bankaya çeki bozdurmaya gittiğimde çek karşılıksız çıktı'' ifadelerini kullandı.

“Fenerbahçe veya Galatasaray’da oynamak benim için çok kolay değil”

Quaresma, ‘Fenerbahçe veya Galatasaray’dan cazip bir teklif gelseydi kabul eder miydi?’ sorusuna, “Zor bir soru değil, Türkiye’de Beşiktaş’tan başka bir takımda oynamak istemediğimi hep söyledim. Ama malesef Beşiktaş başkanı beni istemedi. Ayrıldıktan sonra Fenerbahçe veya Galatasaray’da oynamak benim için çok kolay değil çünkü Beşiktaş’ı ve taraftarlarını çok seviyorum. Her zaman söylüyorum, Porto ve Beşiktaş, benim kariyerimdeki çok önemli iki takım ve her zaman kalbimde olacaklar” cevabını verdi.