Rafet El Roman neden eski eşini yalancılıkla suçladı?

Genç sevgilileriyle arasındaki yaş farkı tartışma konusu olan 52 yaşındaki Rafet El Roman, konuyla ilgili hangi çarpıcı açıklamayı yaptı?

Rafet El Roman, katıldığı bir ödül töreninde sahneye çıktı. Tören öncesi soruları yanıtlayan ünlü popçu, 25 yıllık sanat kariyeri nedeniyle kendisine verilecek ödülü sağlık çalışanlarına ithaf edeceğini açıkladı.

52 yaşındaki popçu, genç görüntüsünü neye borçlu olduğunu da anlattı. Rafet El Roman korona virüsü sadece bir sağlık meselesi olarak görmediğini belirtti. Ünlü popçu korona virüs aşısıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Rafet El Roman kendisi gibi Almanya’da yaşayan Tarkan’la da bir araya gelebileceğini söyledi.
Tören çıkışı Rafet El Roman’a eski eşi Tuğba Altıntop’un hakkında yaptığı açıklamalar soruldu. Altıntop, Lerzan Mutlu’nun programında ünlü popçunun evliyken kendisini aldattığını anlatmış ve “Turne için kaldığı otele sürpriz yapmaya gittim. Rafet otele sevgilisi ile girdi” demişti.
Ünlü şarkıcı hakkındaki çapkın yakıştırmasına tepki gösterdi.

Rafet El Roman “Doğru kişiyi arıyorum, bulursam yeniden evlenirim” dedi. Genç sevgilileriyle arasındaki yaş farkı da sık sık tartışma konusu olan 52 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili çarpıcı bir yoruma imza attı.