Rahmi Vardı, VAR Odası'na bağlandı sinirler gerildi, tartışma büyüdü!

tv100'de yayınlanan Ertem Şener ile VAR Odası programına bağlanan Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Emre Bol ve Bışar Özbey arasında gerilim yaşadı.

Rahmi Vardı, "Sergen hocamızı takdir ediyoruz biz. Ancak durduk yerde Ömer hoca gibi karakterli, kişilikli hocamıza hiçbir şey yapmadığı halde rencide edecek açıklama yaptı. Cumartesi görüşürüz dedi. İpe sapa gelmez iddialarla cevap verdi."

Beşiktaş'ın erteleme talebiyle ilgili olarak konuşan Rahmi Vardı, "Hocamızla da görüştük. Yöneticimize de bildirdik. Algı operasyonları başladı. Bu sefer bizi suçlamaya başladılar niye cevap vermiyorsunuz diye. Biz polemiklere girmeyeceğiz dedik hep." ifadelerini kullandı. 

BIŞAR ÖZBEY VE EMRE BOL İLE RAHMİ VARDI ARASINDA GERİLİM!

Bışar Özbey'in, Rahmi Vardı'ya "Arkamdan konuştun." sözleri sonrasında canlı yayında gerilim yaşandı. Rahmi Vardı, "Ben 5 vakit namazımı kılan, orucumu tutan biriyim." diyerek sözlerine başlayan Bışar Özbey'in "Ya ne alakası var? Ben de orucumu tutmuyorum. Söze bu şekilde girme be!" diye girince Rahmi Vardı, "Lan senin babandır! Şerefsiz diyerek" telefonu kapattı. Tekrar bağlanan Rahmi Vardı, "Bışar bey ile ilgili hayatım boyunca tek kelime ettiysem en adi şerefsizim. Bışar beyi ne tanırım, ne gördüm, ne alakam var. Hatay'ı şikeci olarak gösterdiğiniz için özür dileyin. Biz de insanız. Bizim de sabrımız var." dedi.