Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler!

Ramazan ayının ilk Cuma gününde milyonlarca Müslüman hem mübarek ayı hem de Müslümanlar için bayram günü olan Cuma gününü güzel karşılamak ve iyi dileklerde bulunmak için “Hayırlı Cumalar” mesajları göndermek istiyor. İyi temennilerde bulunmak, Ramazan ayının maneviyatını en iyi hissettiren mesajları derledik. İşte Kısa, uzun, anlamlı Ramazan ayı temalı Cuma mesajları…

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler!

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının ilk Cuma günü idrak edilecek. Mağfiret ayı Ramazan ile mübarek Cuma günü ibadetler edilecek, dualar okunacak. Pek çok kişi de bu hayırlı ayın içinde bulunan Cuma gününü kutlamak, iyi dilek ve temennilerde bulunmak için duali, hadisli ve ayetli Ramazan ve Cuma mesajları göndermek istiyor. Yeni, anlamlı, dualı ve resimli cuma mesajlarını sizler için derledik. İşte Ayetli, dualı, hadisli, anlamlı, kısa öz Ramazan ayı Cuma mesajları, Ramazanın ilk Cumasına özel en güzel mesaj ve sözler… 

RAMAZAN AYININ İLK CUMASINA ÖZEL EN GÜZEL MESAJLAR

Allah’ım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Omzumuzda onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi! Derinden bir of değil, yürekten bir af diliyoruz. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter. Hayırlı Nurlu Cumalar.

İmkanım yoktu deme, kendine doğruyu söyle; üşendim de, tembellik ettim de, yapmak içimden gelmedi de, hiç değilse yattım de. Ne dersen de ama imkanım yoktu deme… Unutma; İman en büyük imkandır. İmanı olanın, imkanı tükenmez. Hayırlı, nurlu cumalar. Cumamız mübarek olsun.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 1

Cuma günü tırnağını kesen kimse,bir hafta,belalardan emin olur inş.” Allah Cumanızı Kabul ve Mübarek Eylesin..

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun.

İsyanınız nefsinize, İtaatiniz Rabbinize olsun. Rabbim bizi nefsine isyan eden ve Rabbine itaat eden kullarından eylesin inşallah. Hayırlı Cumalar, Allah’ın Selamı ve Rahmeti üzerinize olsun.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 2

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70).

Cuma gününüzü tebrik eder, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederiz. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 3

DUALI CUMA MESAJLARI

Allah’u Teala’yı zikretmek için bir kavim toplanırlar ve bu toplanmaları ile sadece Allah’ın rızasını isterlerse, (o meclisin sonunda) Allah’ın emriyle gökten bir melek, bağışlanmış olarak kalkınız. Muhakkak sizin kötülükleriniz, iyiliklere dönüştürülmüştür, diye ilan eder. Cuma gününüz mübarek olsun, dua eder dua beklerim. SELAMLAR…

Bugün Hiç Salavat Getirdin mi? Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Hayırlı Cumalar..

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günkü dualarınız kabul olsun cumanız mübarek olsun!

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 4

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim” Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun insaALLAH…

İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun” derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 5

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Paygamberimiz Muhammed”imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Cuma günü vefat eden müminlere şehit sevabı verilir ve kabir azabından korunur.” Cumamız Mübarek olsun inşallah.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 6

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun..

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Amin. Cumamız Mübarek Olsun.

Cuma günü vefat eden müminlere şehit sevabı verilir ve kabir azabından korunur.” Cumamız Mubarek olsun inşallah.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 7

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

Allahım azabından rızana, affına, senden yine sana sığınıyorum. Sen kendini yücelttiğin gibi ben seni yüceltemem. Allahım doğu ile batıyı birbirinden uzak tuttuğun gibi bizi de günahlardan uzak tut. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 8

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin…Hayırlı Cumalar!

Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.

Bunlar, ALLAH'a ve Ahiret gününe inanırlar, iyiliği emreder, kötülükten menederler ve hayr'larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114) #HayırlıCumalar.

Ramazan ayı temalı Cuma mesajları! Kısa, uzun, anlamlı en güzel Ramazanla ilgili Cuma mesajları! İşte ramazan ve cuma mesajları bir arada sözler! - Resim : 9

Cuma günü, iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.” Allah Cumanızı Kabul ve Mübarek Eylesin...

Ey Rabbim…Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah

Ya Rabbi! Gönlümdeki boşlukları öyle güzel şeylerle doldur ki; kemiği olmayan dilim Allah kelimesinden başka bir şey demesin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Elimde bir şeyim yok deme: Yüzündeki tebessüm en büyük sadakadır. Diyecek sözüm yok deyipte susma: Allah’ın selamı en büyük kelamdır. Kimseye yardım edemiyorum deyip ümidini kesme: Ettiğin dua en büyük yardımdır. Ümidim yok deyip gaflete dalma: Rabbimin kapısı her zaman açıktır. Dua ve Selametle Hayırlı Cumalar.

Allah”u Teala Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştır.Cuma namazı vaktinde alış-veriş günahtır. Cumamız Mubarek olsun inşallah.

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Kendilerine: "Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın" dendiği zaman, "Bizler sadece ıslah edicileriz" derler. İyi bilin ki, asıl bozguncular kendileridir, lakin farkında değillerdir. [ Bakara Suresi 11-12. Ayet] Cumanızı tebrik ederim.