Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan hangi takımlı, gerçek adı ne?

Trabzonspo'un 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılı bayrağını kesen Rambo Okan'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Kendisini zora sokacak eylemlerle gündeme gelen, Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan hangi takımlı, gerçek adı ne?

Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan hangi takımlı, gerçek adı ne?

Kamuoyunda Rambo Okan olarak bilinen Fenerbahçe'li taraftar Rambo Okan, en son 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı olan Trabzonspor'un bayrağını keserek gündeme geldi. Daha önce de birçok olaya adı karışan Rambo Okan'ın hayatı merak edildi. Peki, Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan hangi takımlı, gerçek adı ne? İşte, hayatı...

Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan hangi takımlı, gerçek adı ne? - Resim : 1

RAMBO OKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Fenerbahçe tribünlerinin popüler taraftarı Okan Güler, toplumda Rambo Okan olarak tanınıyor. Fenerbahçe tutkusu yüzünden başını birçok belaya sokan Rambo Okan, en son köprüde asılı olan Trabzonspor bayrağının ipini kesmeye çalışmasıyla gündeme geldi.

Rambo Okan, daha öncesinde ise 2002 yılında Ali Sami Yen Stadyumu’nda futbolcular ısınma yaptığı sırada stadyuma elindeki bıçakla girmiş ve kısa süreli panik yaratmıştı.

Okan, Fenerbahçe Sivasspor maçında yine sahaya girmiş ve Emre Belözoğlu’nun bacağına sarılmıştı. Fenerbahçeli taraftar yüzündenmaç uzun süre durmuştu. 

Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan hangi takımlı, gerçek adı ne? - Resim : 2

Magazin basınına röportaj veren Rafet El Roman'a ise küfür ve hakaret edip saldırmaya çalışmıştı.

Geçtiğimiz sene ise Rambo Okan maç çıkışı açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak’a  saldırmak istemiş ve kısa süre içerisinde etkisiz hale getirilmişti.

 RAMBO OKAN HANGİ TAKIMLI, GERÇEK ADI NE?

Rambo Okan büyük bir Fenerbahçe taraftarıdır ve gerçek adı Okan Güler'dir. Okan, Trabzonspor bayrağını kesmeyi iki kez daha denemişti.