Ramo 17. bölüm izle 23 Ekim 2020

Ekranların reyting rekormeni bir dizisi olan Ramo'da ortalık karışıyor. Ramo'nun 17. bölümünde Doğu Ramo'ya silah çekiyor ve gerilimn gittikçe artıyor. İşte Ramo heyecan dolu 17. son bölüm ful olarak izleyebileceğiniz link...

Ramo 17. bölüm izle 23 Ekim 2020

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi tüm hızıyla sürüyor. Ramo 17. bölümde işler iyice karşıyor. 

Cihangir'in şüpheleri üzerine Ramo'yu soktuğu oyunun içinde adeta kaybolan Ramo bir çıkış arıyor. Kürşat'ın paralarını alan Ramo aslında büyük bir tehlikenin de farkındaydı. 

Ramo 17. bölümde işler gittikçe zorlaşıyor. Ramo ailesini Kürşat'tan korumak için elindeki tüm kozlarını kullanıyor. Ramo hayranlarını 17. bölümde bekleyen diğer bir sürpriz ise Ramo'nun abisi Hasan'dan geliyor. Ramo 23 Ekim 2020 17. bölümde Ramo'nun abisi Hasan Ramo için teslim oluyor. Peki Sibel ve Ramo barıştı mı? Diğer merak edilen konu ise tam da buydu. 

Ramo 17. bölüm izle 23 Ekim 2020 - Resim : 1

İzlemek isteyenler ve kaçıranlar için 23 Ekim 2020 tarihinde yayınlana Ramo 17. bölüm full olarak internete de yüklendi. 

İşte Ramo 17. bölüm izleyebileceğiniz link

RAMO 17. BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE... TIKLAYINIZ

 

Ramo dizisi konusu

Haksızlığa karşı baş kaldıran ve sevgiyi her şeyin önüne koyan Ramo'nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmalar.

Ramo dizisi oyuncuları kimdir?

Ramo – Murat Yıldırım
Sibel – Esra Bilgiç
Cihangir – Olgun Şimşek
Hasan – İlker Aksum
Yavuz – Yiğit Özşener
Fidan – İdil Fırat
Nehir – Devrim Özkan
Doğu – Mustafa Yıldırım
Ahsen – Pelin Körmükçü
Afet – Efsane Odağ
Sebahat – Sacide Taşaner