Ramo dizisi setinde kriz

Çekimleri İstanbul'da başlayıp Adana'da devam eden Ramo dizisinin setinde büyük kriz çıktı. Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrıldı. Ramo dizisinin baş rolünde Murat Yıldırım yer alıyor. Dizinin yeni yönetmeni Yağız Alp Akaydın oldu.

Ramo dizisi setinde kriz

Ramo dizisinin setinde yaşanan krizin ardından yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrıldı. Başrollerini Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in paylaştığı dizinin ilk hafta çekimlerinin yenileneceği ileri sürüldü.

Senaryosunu Muhteşem Yüzyıl dizisini kaleme alan Yılmaz Şahin'in yaptığı projenin duyurulmasının ardından sosyal medyada büyük bir merak oluşmuştu. Ramo dizisi BKM Film'in yapımcılığında izleyici ile buluşacak.

Show Tv'de ekrana gelecek Ramo dizisinde iki aile arasında yaşanan çatışma ve ardından yaşanacak büyük bir aşkın hikayesi anlatılacak.

Çektiği Kurtlar Vadisi ve Ege dizileri ile adından söz ettiren tecrübeli isim Mustafa Şevki Doğan, son olarak Ege'nin Hamisisi'nde yönetmen koltuğuna oturmuştu. Kariyerinde sayısız başarılı yapım olan Doğan, yakında yayınlanmaya başlanacak olan Ramo dizisinde de yönetmen olarak görev yapmaya başlamıştı.

Ancak ilk hafta yapılan çekimlerin ardından sette kriz çıktığı ve anlaşmazlık yaşandığı ileri sürüldü ve ünlü yönetmen ekipten ayrıldı. Ramo'nun yeni yönetmeninin kim olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Dizinin kadrosunda İdil Fırat, Esra Bilgiç, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşener, Görkem Sevindik, Cemre BAYSEL, Burcu Cavrar, İlhan Şen, Yıldırım Gücük, Yiğit Özşener, Rüzgar Aksoy gibi oyuncular yer alıyor. 1 haftadan fazladır yapılan çekimlerinin yenileneceği konuşuluyor.

Yeni yönetmen belli oldu

Mustafa Şevki Doğan ile yolların ayrılmasının ardından koltuğa kimin oturacağı belli oldu. Ramo dizisinin çekimleri sil baştan şeklinde Yağız Alp Akaydın tarafından çekilecek.