Ramo dizisinde bomba ayrılık! Başrol veda ediyor

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Ramo'da bu akşam şoke eden bir ayrılık yaşanacak. Dizinin başrol isimlerinden olan ve Cihangir karakterine hayat veren Olgun Şimşek diziye veda edecek.

Ramo dizisinde bomba ayrılık! Başrol veda ediyor

Show Tv ekranının fenomen dizisi Ramo, her hafta izleyici adeta ekrana kilitlerken raytinglerde de üst üste başarılı sonuçlar alıyor. Dizinin Adana'da çekilen ilk sezonunun ardından İstanbul'a gelmesiyle aksiyon sahneleri de arttı.

Öte yandan gizemli karakterlerin diziye dahil olmasıyla birlikte heyecan dozu her geçen gün artarken bu kez herkesi şoke edecek bir veda ortaya çıktı. Ramo dizisinde Cihangir karakterine hayat veren Olgun Şimşek diziye veda edecek.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı Ramo'nun bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü nefesleri kesecek. Bu sezon İstanbul'a taşınan dizide Cihangir karakterine hayat veren Olgun Şimşek projedeki hikâyesi bittiği için sevilen diziye veda edecek.

Ramo dizisi hakkında

Ramo'nun konusu "Haksızlığa karşı baş kaldıran ve sevgiyi her şeyin önüne koyan Ramo'nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmalar" şeklinde özetlenebilir.

Ramo dizisi oyuncuları

Ramo (Murat Yıldırım)

YAVUZ (Yiğit Özşener)

HASAN (İlker Aksum)

SİBEL (Esra Bilgiç)

FİDAN (İdil Fırat)