Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye astronomik rakam

Real Madrid, Paris Saint Germain forması giyen Fransız yıldız Kylian Mbappe transferinde sona geldi. Real Madrid'in haftalık 960 bin euroluk teklifini kabul eden Mbappe'nin transferi Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçının ardından açıklanacak.

Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye astronomik rakam

Futbol dünyasında 'kırılamaz' denilen tüm rekorlar bir bir kırılıyor. Bu rekorlar arasında en fazla ilgi çeken ise bir futbolcuya ödenecek rakam... Real Madrid, uzun zamandır peşinde olduğu Fransız futbolcu Kylian Mbappe ile anlaşma sağladı.

Kulüpten sızan bilgilere göre Real Madrid serbest kalacak olan Kylian Mbappe'ye haftalık 960 bin euro teklif etti. Geçtiğimiz transfer sezonunda Mbappe'yi bonservisi ile birlikte almak isteyen Real Madrid'in 170 milyon euroluk teklifi kabul edilmemişti.

Paris Saint Germain, yıldız oyuncusuyla şu ana kadar anlaşma sağlayamamıştı. Önümüzdeki sezon öncesinde sözleşmesi sonra erecek olan Mbappe, haftalık 960 bin euro kazanacağı Real Madrid'in yolunu tutacak.

Paris Saint Germain ile Real Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinin ardından tarihin en büyük transferinin açıklanması bekleniyor.

Mbappe, sızdırılan rakamı kazandığı takdirde futbol tarihinin gelmiş geçmiş en fazla kazanan oyuncusu olacak. Haftalık 960 bin euro alacak Mbappe, yıllık olarak 51 milyon 840 bin euro kazanacak. Bu rakamı TL'ye çevirirseniz ortaya çıkam rakam ise, 774.360.518,40 TL.

Mbappe'nin sponsorluk anlaşmaları ile birlikte yaklaşık olarak yıllık 80 milyon euro kazanması bekleniyor.