Real Sociedad Atletico Madrid canlı izle

Real Sociedad Atletico Madrid La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Real Sociedad Atletico Madrid maçı Smart Spor şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Real Sociedad Atletico Madrid şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Real Sociedad Atletico Madrid canlı izle

Real Sociedad Atletico Madrid La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Real Sociedad Atletico Madrid maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

REAL SOCIEDAD ATLETICO MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 23:00'de başlayan müsabaka Smart Spor üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Real Sociedad Atletico Madrid canlı izle

İşte Real Sociedad Atletico Madrid maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Real Sociedad Atletico Madrid mücadelesinde Juan Martinez Munuera düdük çalıyor.

Real Sociedad'da; Nacho Monreal, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez ve Ander Barrenetxea sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Atletico Madrid'de; Sime Vrsaljko ve Joao Felix sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Real Sociedad, Atletico Madrid ile oynadığı son dört La Liga maçını kazanamadı ancak bu sezon rakibine konuk olduğu karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Diego Simeone göreve geldikten sonra Real Sociedad'a konuk olduğu 10 La Liga maçının altısını kazanan Atletico Madrid, daha önceki 28 ziyaretinde aynı sayıda galibiyet almıştı 

Ocak 2022'de Kral Kupası'nda oynanan maçta Atletico Madrid'i 2-0 yenen Real Sociedad, Ekim 2004'ten bu yana rakibini üst üste iki resmi karşılaşmada yenemiyor.

Bu sezon La Liga'da oynadığı 37 maçın 20'sinde gol yemeyen Real Sociedad, kulüp tarihinin en yüksek gole kapama sayısına ulaşmak için sahaya çıkıyor.

Atletico Madrid forveti Antoine Griezmann, La Liga kariyerinde Real Sociedad filelerine altı gol gönderdi ancak bu sezon çıktığı son 14 lig maçında rakip fileleri havalandıramadı.