Recep İvedik neden eleştiriliyor? Şahan Gökbakar’dan tv100’e özel açıklamalar: “Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor?”

Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum’a konuk olan komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, hayat verdiği Recep İvedik filminin eleştirilmesine yanıt verdi. Gökbakar, "Osuruyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikâye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek” dedi.

Recep İvedik neden eleştiriliyor? Şahan Gökbakar’dan tv100’e özel açıklamalar: “Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor?”

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Candaş Tolga Işık’ın sunumuyla tv100’de ekranlara gelen ‘Az Önce Konuştum’ programında soruları yanıtladı.

Recep İvedik 7 filminin vizyona girmesine sayılı günler kala tv100’e konuk olan Şahan Gökbakar, “Recep İvedik neden eleştiriliyor?” sorusuna da yanıt verdi.

“Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor?”

“Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün… Demek ki var bir hikmeti” diyen Şahan Gökbakar, ““Birileri izliyor. Tekil insanlar sinemaya gidiyor. Bilet sayısı bu… Bugün 8 milyon insanı evinden çıkart sinemaya zor yani. Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün… Demek ki var bir hikmeti… Osuruyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikâye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek, seni sürüklediği hikayeyi üretmek” dedi.