13 yaşındaki kızını dövdüğü iddia edilmişti! Reha Muhtar'ın kızının ifadesi ortaya çıktı!

Deniz Uğur ikiz çocuklarının babası ünlü televizyoncu Reha Muhtar hakkında darp iddialarında bulunmuştu. 13 yaşındaki kızını dövdüğü iddia edilen Reha Muhtar'dan açıklama geldi. Reha Muhtar kızının ifadesini paylaşarak kendini savundu.

13 yaşındaki kızını dövdüğü iddia edilmişti! Reha Muhtar'ın kızının ifadesi ortaya çıktı!

Eski televizyoncu Reha Muhtar hakkında şoke eden iddialar! Eski eşi Deniz Uğur 13 yaşındaki kızının Muhtar'dan şiddet gördüğünü ve darp raporu aldığını açıklamıştı. 

Kızının darp eidldiğini söyleyerek "Mina babası Reha’nın önceki cuma günü çok kötü dövdüğünü söyledi. Hatta ‘Bu sefer çok kötü dövdü’ diyerek önceki davranışlarını da teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk bana vücudundaki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm" dedi.

13 yaşındaki kızını dövdüğü iddia edilmişti! Reha Muhtar'ın kızının ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 1

"Babamdan kesinlikle fiziksel şiddet görmemekteyim"

Bu iddialara Reha Muhtar'dan cevap gecikmedi. Reha Muhtar ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yalan, iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar" dedi.

Muhtar kızının ifadesini de paylaştı. Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un kızı Mina ifadesinde "Diğer ifadeyi babam benim değerimi bilsin diye öyle verdim. Tartışsak da ben hep babamın yanında kalmak istiyorum. Babamdan şikayetçi olduğumu bir anlık sinirle söyledim. Babamdan kesinlikle fiziksel şiddet görmemekteyim" dedi.

13 yaşındaki kızını dövdüğü iddia edilmişti! Reha Muhtar'ın kızının ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 2