Reha Muhtar'ın ses kaydına Mustafa Sandal'dan ağır tepki: "Yüreğin varsa sokağa çık!"

Oyuncu Deniz Uğur, kızına şiddet gösterdiği iddialarını reddeden Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınladı. Tepkiler çığ gibi büyürken, Reha Muhtar'a Mustafa Sandal'dan şok bir çıkış geldi.

Reha Muhtar'ın ses kaydına Mustafa Sandal'dan ağır tepki: "Yüreğin varsa sokağa çık!"

Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığını iddia eden oyuncu Deniz Uğur dün şoke eden bir ses kaydı yayınladı. "Ellerim titriyor" diyen Deniz Uğur'un yayınladığı ses kaydını dinleyenin içi ürperdi. Reha Muhtar'a bir bir tepkiler gelirken, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan şoke eden bir çıkış geldi. 

Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınladı

Deniz Uğur, Reha Muhtar'a ail olduğu iddia ettiği ses kaydını Instagram'dan şu notla yayınladı:"Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" 

 

Mustafa Sandal: "Yüreğin varsa sokağa çık"

Reha Muhtar'ın kızıyla olan ses kaydını dinleyen şarkıcı Mustafa Sandal ise sessiz kalamadı. Twitter hesabından Reha Muhtar'a tepki gösteren Sandal, "Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar'ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler" dedi.

Reha Muhtar'ın ses kaydına Mustafa Sandal'dan ağır tepki: "Yüreğin varsa sokağa çık!" - Resim : 2