Reha Muhtar üç kişiden şikayetçi oldu!

Reha Muhtar, evinde yardımcılık yapan yabancı uyruklu bir kadın tarafından soyulduğunu iddia etti. Muhtar hırsızlığın, davalık olduğu eski eşi deniz uğur ve ünlü yapımcı Fatih Aksoy’un komplosu olduğunu ileri sürdü... tv100’den Levent Albayrak’ın özel haberi…

İstanbul Sarıyer’de ikamet eden Reha Muhtar önceki gün evinde özel olarak sakladığı ve içerisinde menkul ve gayrimenkul mal varlıkları ilgili belgeler, banka evrakları, tapu bilgileri ve vergi bilgilerinin bulunduğu çantanın kayıp olduğunu fark etti.

tv100’den Levent Albayrak’ın özel haberine göre; Reha Muhtar, savcılığa giderek şikayetçi oldu. Şikâyet dilekçesinde evinde çalışan bakıcıyı, yan komşusu ünlü yapımcı Fatih Aksoy’un referansıyla işe aldığını belirtti. Reha Muhtar önümüzdeki aylarda eski eşi Deniz Uğur’la davalarının olduğunu ve davada bakıcının, eski eşi tarafından tanık olarak kullanılmak istendiğini söyledi.

Reha Muhtar, üç kişiden şikayetçi oldu

Reha Muhtar, kendisine komplo kurmakla suçladığı ünlü yapımcı Fatih Aksoy, eski eşi Deniz Uğur ve bakıcı olarak çalışan yabancı uyruklu kadından şikayetçi oldu.

Reha Muhtar, dilekçesinde Fatih Aksoy ve eski eşi Deniz Uğur’un yaptıkları plan sonucunda bakıcı kadını yanına işe soktuklarını evindeki belge ve bilgileri çaldırdıklarını iddia etti.