Resmen rezalet! Otel lobisinde saniyeler içinde...

Dünyayı hayrete düşüren olay, şehir merkezindeki seçkin bir otelin lobisinde meydana geldi. 26 Aralık'ta yaşanan olay için "Bu görüntüleri yayınlamak istemezdim ama mecburum. Çok sinirliyim..." ifadelerini kullandı ve kişisel instagram hesabından paylaşım yaptı.

Başarılı müzisyen, şehir merkezindeki lüks butik otelin lobisinde 14 yaşındaki oğluyla kahvaltı etmek üzereyken başına geleceklerden habersizdi. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan müzisyen, önce binlerce sonra da on binlerce kişiye ulaştı. Cumartesi günü yaşandığı ortaya çıkan olaylar, önce ABD'de ardından da tüm dünyada manşetlere taşındı.

Otel konukları Keyon Harrold ve 14 yaşındaki oğlu, Manhattan'ın SoHo semtindeki butik otel Arlo'da kalıyorlardı. Cumartesi öğleden saatlerinde kahvaltıya giderken başlarına dünyayı hayrete düşüren bir olay geldi. Grammy ödüllü siyahi trompetçinin otelde birlikte kaldığı oğlu, beyaz bir kadın tarafından şoke edici suçlamalara maruz kaldı ve taciz edildi.

Otel lobisindeki bir kadın, baba oğulu durdurdu ve bağırıp çağırarak üstlerini aramaya başladı. Harrold olayı filme aldı ve Instagram'da paylaştı. Görüntüler, Harrold’ınn oğlunun cep telefonunu çaldığını iddia eden kimliği belirsiz bir genç kadın tarafından baba ve oğlunun üstünün arandığını gösteriyor.

Rezalet bununla da sınırlı kalmıyor. Görüntülerdeki dikkat çeken bir detaya göre, olay yerine gelen otel yöneticilerinden biri, kadının tarafını tutuyor. Otel yöneticisi de Harrold’ın oğlundan telefonunu göstermesini istiyor. Ardından kadın, 14 yaşındaki çocuğa doğru bir hamle yapıyor ve telefonunu göstermesi konusunda ısrar ediyor.

Kadın, baba oğulun üzerine doğru atılırken, Keyon Harrold oğlunu arkasına alarak kadından ve otel müdüründen korumaya çalışıyor. Ünlü müzisyenin oğlu, "Bu benim telefonum" derken, babası ise "Onlara hiçbir şey açıklamak zorunda değilsin" diyor.

Kadının telefonu daha sonra bir Uber şoförü tarafından kendisine iade edildi ve Keyon Harrold'ın oğlu tarafından çalındığı iddiasının sahte olduğu kanıtlandı. Manhattan Bölge Savcısı ve NYPD, 14 yaşındaki siyahi çocuğun iftiraya maruz kaldığı olayla ilgili soruşturma başlattıklarını duyurdu.

En son altı gün önce Instagram'da bir fotoğraf paylaştığı görülen bir kadının ise, videodaki kimliği bilinmeyen saldırgan kadın olduğu iddia edildi. Cassandra Medina adlı hemşire, pazar günü bir mesaj yayınlayarak "Bütün sabah bu videoda etiketlendim ve bu ben değilim. "Sosyal medyada haksız yere suçlanmak doğru değildir ve bunun kimsenin başına gelmesini istemem." dedi.

Daha sonra gönderisinde Harrold'a hitap ederek, "Umarım bu kişinin kim olduğunu gerçekten bulursunuz, çünkü yaptığı şey iğrenç ve otel sorumlu tutulmalıdır." ifadelerini kullandı. Arlo Hotel, daha sonra yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaparak, müzisyenden ve oğlundan özür diledi. Keyon Harrold, daha önce Rihanna, Jay-Z, Beyonce gibi dünyaca ünlü isimlerle birlikte çalışmış bir müzisyen.