Resmi açıklama geldi! Borussia Dortmund, kaptan Reus’un sözleşmesini uzattı!

Alman ekibi Borussia Dortmund, takım kaptanı Marco Reus’un sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

Resmi açıklama geldi! Borussia Dortmund, kaptan Reus’un sözleşmesini uzattı!

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund, takımın en önemli futbolcusu olan Marco Reus’un sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzattı.

Alman ekibi 2012 yılından bu yana takımın formasını giyen 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 2024 yılının Haziran ayına kadar uzattı.

Resmi açıklama geldi! Borussia Dortmund, kaptan Reus’un sözleşmesini uzattı! - Resim : 1

REUS: SÖZLEŞMEMİ BİR YIL DAHA UZATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Sözleşmesini uzatmasına ilişkin konuşan başarılı futbolcu, "Takım olarak, tüm taraftarlarımız gibi, hepimizin odaklandığı büyük bir hedefimiz var: Almanya şampiyonu olmak istiyoruz ve bunu yapmak için her bir Borussia oyuncusuna ihtiyacımız var. Sözleşmemi bir yıl daha uzattığım için mutluyum çünkü her zaman kariyerimde BVB yerine başka bir kulüpte oynamamayı tercih ettiğimi söylemişimdir" ifadelerini kullandı. 

Resmi açıklama geldi! Borussia Dortmund, kaptan Reus’un sözleşmesini uzattı! - Resim : 2

BAŞKAN WATZKE: REUS KULÜPTE KALMAYI HAK EDEN BİR OYUNCU

Reus’un sözleşmesinin uzatılması hakkında konuşan kulüp Başkanı Watzke, “Reus kulüpte kalmayı hak eden bir oyuncu. Ona kariyerinin son döneminde başarılar diliyorum. Reus sakatlık konusunda şanssızdı ama o tam olarak bir Borussia” dedi.

Sarı-siyahlı formayla toplamda 415 maça çıkan Reus, 173 gol, 101 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise 24 müsabakada görev alan deneyimli futbolcu, 8 gol atarken, 6 de asist yaptı.