Reynmen: Acun abinin değil, bizim istediğimiz bir iş yapacağız

Ece Erken’e “Ucuz” dediği için 2,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sosyal medya fenomeni Reynmen, konuyla ilgili soruya hangi çarpıcı yanıtı verdi?

“Melek” adlı yeni şarkısının klibi kısa sürede 27 milyon kez izlenen sosyal medya fenomeni Reynmen Nişantaşı’nda görüntülendi. Reynmen son olarak Acun Ilıcalı’nın 1 Ocak’ta açacağı dijital platformda programa başladı.

Reynmen’in yakın arkadaşı İbrahim Tilaver, geçen günlerde, ınstagram’da beğendiği kızların profilini düzenli olarak attığı Justin Bieber’dan gelen mesaj üzerine şoke olmuştu. Dünyaca ünlü model Hailey Baldwin’le evli olan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber Tilaver’e dm’den “dostum neden bana bu profilleri atıyorsun? Sadece merak ediyorum, evli bir adama neden bu profilleri atıp duruyorsun? Umarım bunu yapmayı bırakırsın." yanıtını yazmıştı.

Reynmen arkadaşı İbrahim Tilaver’i yanına çağırdı ve sosyal medyada günlerce konuşulan mesaj olayını anlatmasını istedi. Reynmen, Tilaver’e mesajı Justin Bieber’ın değil, o dakikada ünlü şarkıcının telefonunu ele geçiren eşi Hailey Baldwin’in attığını öne sürdü.

Ünlü sunucu Ece Erken kendisine sosyal medyada 'ucuz' sözüyle hakaret eden Reynmen’den şikayetçi olmuş, ünlü sosyal medya fenomeninin 2.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı gündeme gelmişti.

Reynmen Nişantaşı’nda bir anda etrafını saran ve kendisini canlı yayına alan kızlarla sohbet etti. Yeni yıl mesajı da veren Reynmen 2021’de herkes için sadece sağlık dilediğini söyledi.