Reynmen'den saldırı açıklaması

Reynmen lakaplı YouTuber Yusuf Aktaş, muhabirleri darbettiğini canlı yayında kabul ederek, yaptığından pişman olmadığını ve kimseden özür dilemediğini söyledi. Reynmen, "Sadece siz takipçilerimden özür diliyorum" dedi.

YouTube'da yayınladığı şarkıları milyonlarca izlenme rakamına ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, kız arkadaşı ile birlikte görüntülenmek istemeyince kendisine soru soran gazetecilere saldırdı.

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, muhabirin, "Şu ana kadar hiç kamera görüntün yok, röportaj vermedin. Biraz konuşabilir miyiz? sorusuna sinirlenerek "Çeker misin mikrofonu? İndirin o telefonları" diyerek tepki gösterdi. Daha sonra gazetecileri darbeden Reynmen, polise ifade verdi.

Yaşanan olaylar nedeniyle Instagram hesabından bir canlı yaparak açıklama yapan Reynmen, "Yapmadım demiyorum. Yaptığım doğruydu da demiyorum. Yaşandı, oldu böyle bir şey. Ha üzgün müyüm? Değilim. Orada özel hayatıma müdahale oldu. Kimseden özür dilemedim. Ben sadece siz takipçilerimden özür diliyorum. Sizin karşınıza böyle bir haberle geldiğim için çok üzgünüm. Böyle şeyler yaşanacağını daha önce de söyledim. Üstüme geleceklerini daha önce de ifade ettim. Orada bambaşka bir şey vardı. Şu an olsa yapar mıydım? En azından düşünürdüm" dedi.

Olayın ardından darbettiği gazeteci ile konuştuğunu ve helallik istediğini ifade eden Reynmen, "Bunu o insan beni affetsin ve dava filan olmasın diye yapmadım. O insana o şekilde davrandığım için üzüldüğüm için özür diledim. Onlar ne yaparsa yapsınlar ben kendim olmaktan vazgeçmeyeceğim" diye konuştu.