Kadir Şeker paylaşımı yapmıştı! Reynmen’in annesine şok

Sosyal medya fenomeni Reynmen'in annesi Nasibe Aktaş, Kadir Şeker tarafından bıçaklanarak öldürülen Özgür Duran hakkında paylaşım yaptı. Paylaşımdan sonra Duran'ın ailesi ünlü fenomenin annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kadir Şeker paylaşımı yapmıştı! Reynmen’in annesine şok

Şarkısı Reynmen'in annesi Nasibe Aktaş hakkında öldürülen Özgür Duran'ın ailesi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Kardeş Niyazi Remzi Duran, sosyal medya hesabında yaptığı bir yorum nedeniyle Nasibe Aktaş hakkında hukuki işlem başlatıldığını belirterek, "Ölen benim ağabeyim ama hakarete yine biz maruz kalıyoruz. Bu konuda hakkımızı hukuki yollardan arayacağız" dedi.

5 Şubat 2020 tarihinde merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Piri Reis Parkı'nda yaşanan boğuşmada Kadir Şeker tarafından bıçaklanması sonucu hayatını kaybeden Özgür Duran'ın ailesi, çocukları hakkında yapılan olumsuz yorumlarla ilgili hukuki süreç başlattı. Duran ailesi son olarak kamuoyunda Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş'ın annesi Nasibe Aktaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kadir Şeker paylaşımı yapmıştı! Reynmen’in annesine şok - Resim : 2

Nasibe Aktaş'ın sosyal medya hesabında yaptığı bir yorumda, "Bu dünya caniler adam yerine koyamadığım mahluklar bitmedikçe çok evlere ateş düşmeye devam edecek maalesef " sözü nedeniyle Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

 

Kaynak: Sabah