Rezidans dehşetinde şoke eden detaylar: "Korkudan dışarı çıkamıyorum"

Konya’da eski patronu ile nişanlısı ve arkadaşı tarafından işkenceye maruz kalan Demet A. dehşet anlarını anlattı. Demet A. "Tutuklanmaları beni biraz olsun mutlu etti ama dışarıya çıkmaya korkuyorum. Onların dışarıya çıkacağı düşüncesi beni ürkütüyor." dedi.

Rezidans dehşetinde şoke eden detaylar: "Korkudan dışarı çıkamıyorum"

Konya'da eski patronu Murat Demirci, nişanlısı ve arkadaşının işkencesine maruz kalan Demet A., yaşadığı travmayı üzerinden atmaya çalışıyor. Dışarıya çıkmaya korktuğunu söyleyen Demet A., kendisine işkence eden kişilerin dışarıya çıkacağı düşüncesinin kendisini ürküttüğünü söyledi.

Rezidans dehşetinde şoke eden detaylar: "Korkudan dışarı çıkamıyorum" - Resim : 1

Üzerinde sigara söndürdüler

Geçtiğimiz günlerde yaşanan dehşet verici olayda Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci, 21 yaşındaki Demet A. ile 27 yaşındaki iç mimar Merve K.'ya bir rezidansta işkence etmişti. Genç kızların vücudunda sigara söndüren, saçlarını ustura ile kesen, üzerindeki kıyafetleri çıkartıp cinsel istismarla tehdit eden 3 şüpheli, Demet A.'ya yaptıkları eylem nedeniyle adli kontrol kararıyla serbest bırakılmış ancak Merve K.'ya yönelik eylemleri nedeniyle tutuklanmıştı. Demet A.'nın avukatı Furkan Avcı'nın şüpheliler hakkındaki adli kontrol kararının kaldırılıp, tutuklanmalarına yönelik yaptığı itiraz mahkemece kabul edilmiş, işkence çetesi Demet A.'ya yönelik eylemleri nedeniyle de tutuklanmıştı.

Rezidans dehşetinde şoke eden detaylar: "Korkudan dışarı çıkamıyorum" - Resim : 2

'Düşünmek bile ürkütüyor'

Sabah'ta yer alan habere göre Demet A. tutuklama kararının biraz olsun kendisini mutlu ettiğini anlatarak, "Dışarıda can güvenliğimin olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden çıkmaya korkuyorum. Onların dışarıya çıkacak düşüncesi bile beni ürkütüyor. İtiraz üzerine tutuklanmaları biraz da olsa beni mutlu etti. Olması gereken buydu. Onların cezalarını çekmesini istiyorum. Ben onlar yüzünden insanların yüzüne bakamıyorum. Kimseyle konuşamıyorum. İnsanlarla iletişimim koptu" dedi.

Rezidans dehşetinde şoke eden detaylar: "Korkudan dışarı çıkamıyorum" - Resim : 3

Psikolojik destek veriliyor

Bu arada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı genç kızların yaşadığı travmaya kayıtsız kalmadı. Bakanlığa bağlı ekiplerin işkence mağduru genç kızlara ulaşarak yaşadıkları travmayı atlatabilmeleri için psikolojik destek vermeye başladıkları belirtildi..

Şikâyetini çeksin diye 500 bin lira teklif etmişler

Olayla ilgili tutuklanan şüphelilerin cezaevine girdikten sonra işkence ettikleri iki kişiden biri olan Merve K.'ya aracı olan bir kişi ile ulaşarak şikâyetinden vazgeçmesi için 500 bin TL para teklif ettiği ileri sürüldü. Ancak genç kadının bu teklifi reddedip şikâyetinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Taciz ve işkenceye uğrayan demet a'nın teyzesi şok ayrıntıları anlattı

Kent merkezinde faaliyet gösteren bir kafede çalışan Demet A. (21) iddiaya göre eski patronu Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) tarafından bıçak zoruyla kaçırılıp saatlerce işkence gördüğünü belirterek şikâyetçi oldu.

Rezidans dehşetinde şoke eden detaylar: "Korkudan dışarı çıkamıyorum" - Resim : 4

"Davadan vazgeçin!"

Demet A.'nın teyzesi Zeynep Çoban, SABAH'a konuştu: "5 gündür gecemiz gündüzümüz yok. Bize olaydan sonra aracı göndererek 'Davadan vazgeçin, maddi olarak ucu bucağı olmayacak, fiyatı siz belirleyin' denildi.

"Akşam eve bırakırken yanağını okşuyormuş!"

Yeğenimin orada işe başladıktan 1 ay kadar sonra hal ve hareketleri değişmeye başladı. Yeğenim, "Çalıştığım yerde Murat diye biri var, benim ne kadar güzel olduğumu, hayatımda biri olmasaydı beni hayatına alacağını, benden etkilendiğini söylüyor" dedi. Akşamları eve bırakırken yanağını okşuyormuş.

Bu işi kapatalım dediler ve hayatı zindan ettiler

Kafenin genel merkezine mail attım. Kafe müdürü 'Kusura bakmayın bu işi kapatalım' dedi. Biz de uzatmadık. Ama bu durum çok farklı. Bize hayatı zindan ettiler." Demet A.'nın avukatı Furkan Avcı, adli kontrol kararı ile şüphelilerin serbest bırakılmasına itiraz ettiklerini söyledi. Avukatın itirazı kabul edildi.

Rezidans dehşetinde şoke eden detaylar: "Korkudan dışarı çıkamıyorum" - Resim : 5

Rezidans dehşetinde ikinci perde! tek mağdur demet a. değilmiş

Türkiye, Demet A.'nın eski patronu Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci tarafından gördüğü işkenceyi konuşuyor. Demet'in ardından şüphelilerin işkencesine maruz kalan iç mimar Merve K.'nın ifadesine ulaşıldı. Demet A.'nın avukatı Furkan Avcı, adli kontrol kararı ile şüphelilerin serbest bırakılmasına itiraz ettiklerini söyledi. Avukatın itirazı kabul edildi.