Ebru Gündeş'ten ima yüklü paylaşım! Kimi kastetti?

Reza Zarrab'ı aldatıldığı için boşayan Ebru Gündeş, aldatıldığı kadının Hadise olduğu iddiaları daha gündemden düşmeden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Ebru Gündeş'ten ima yüklü paylaşım! Kimi kastetti?

Özdemir Asaf'ın bir sözünü alıntılayan Gündeş'in bu paylaşımı kime yaptığı ise merak konusu oldu.

Ebru Gündeş, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı ima yüklü paylaşımla bir anda odak noktası oldu. Çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşım, Hadise'yi mi Reza Zarrab'ı mı hedef aldığı ise muallakta kaldı.

Özdemir Asaf'ın sözleri ile...

Ebru Gündeş sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı. Ünlü sanatçı Instagram hesabından, "Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye" yazarak Özdemir Asaf'tan alıntı yaptı.

 Boşanma dilekçesindeki ayrıntı

İhanet nedeniyle boşanma davası açan Ebru Gündeş geçtiğimiz aylarda 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile yollarını ayırmıştı. Evliliklerini bitiren eski çiftin Alara adında bir de kızları bulunuyor.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Gündeş dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Gündeş'in "Tanıyorum" dediği kadının Hadise olduğu iddia edilmişti.

Hadise iddiaları sert dille yanıtlamıştı

Bunun üzerine açıklama yapan Hadise "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" diyerek yasak aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.