Rıdvan Dilmen: İlk 3'te başka takım olmaz

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Kasımpaşa deplasmanında 3-0'lık galibiyetini değerlendirdi. Fenerbahçe'nin pozisyon vermediği ilk maç olduğunu söyleyen Dilmen, penaltı pozisyonunu da eleştirdi.

Rıdvan Dilmen: İlk 3'te başka takım olmaz

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa deplasmanında 3-0'lık galibiyetini değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu maçın Fenerbahçe'nin pozisyon vermediği ilk maç olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen'in maç hakkındaki yorumlarından satır başları şöyle;

"Bu sezon baktığımı zaman Fenerbahçe'nin pozisyon vermediği hemen hemen ilk maçtır. Fenerbahçe'de eksikler var ama Kasımpaşa'da da eksikler var. Pelkas'ın üretici olması, Thiam'ın bitiriciliği ile ilk yarıda üstün oynadı"

Penaltı pozisyonu

"Penaltı pozisyonunu Halis hoca görmedi ama VAR hakemi Zorbay Küçük çağırması lazımdı. Dünkü pozisyon gibi değildi, VAR mutlaka çağırmalıydı. İlk yarı skoru hakem için şans oldu. Kasımpaşa eğer hücum yaparsa Valencia etkili olur. Kasımpaşa'da iyi oynayan yoktu. Fenerbahçe'nin arzusu tabii bu durumda etkili oldu"

"Fenerbahçe rahat bir galibiyet aldı. Zirve yarışı yapıyorsunuz, bir eşik var mesela onu Beşiktaş atlattı, şimdi Fenerbahçe'de geçiyor. Oyuncuların fiziksel ve mental olarak yükselmesi önemli"

"Lig bitiminde ilk 3 sırada Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den başka bir takım olacağını düşünmüyorum"