Ring kızı Sara Beverley Jones'tan, Khabib'e tepki!

Dağıstan asıllı Rus UFC dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov'un geçtiğimiz günlerde ring kızlarıyla ilgili yaptığı açıklamalara tepki yağıyor. Khabib'in sarf ettiği 'işe yaramaz' sözleri sonrası Sara Beverley Jones'tan da açıklama geldi.

Ring kızı Sara Beverley Jones'tan, Khabib'e tepki!

Emekliliğini açıklayan Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov geçtiğimiz günlerde tepki çeken bir açıklama yaptı. Khabib'in açıklamalarına cevap da gecikmedi.

Ring kızı Sara Beverley Jones'tan, Khabib'e tepki! - Resim : 1

Nurmagomedov, raunt başları ve aralarında ellerinde mevcut raundun sayısını gösteren kartları tutan ring kızlarıyla ilgili "işe yaramazlar" açıklaması yaptı.

Khabib ring kızlarıyla ilgili, '"Kimseyi güncedirmek istemem ama ring kızları karma dövüş sanatları içinde yer alan en işe yaramaz insanlar. Gerçekten merak ediyorum, ne işe yarıyorlar?" demişti.

Ring kızı Sara Beverley Jones'tan, Khabib'e tepki! - Resim : 2

Khabib'in sözleri üzerine ünlü ring kızlarından Sara Beverley Jones bir açıklama yaparak Rus dövüşçüye tepki gösterdi.

Ring kızı Sara Beverley Jones'tan, Khabib'e tepki! - Resim : 3

Jones açıklamasında şunları söyledi; "Khabib, MMA'daki ring kızları hakkında bir yorum yaptı ve bizi 'işe yaramaz' ve 'dövüşten 'dikkati dağıtan' olarak damgaladı. Khabib'in kızların dövüşçülerin dikkatini dağıttığı iddiaları bana saçma geliyor çünkü kızlar sadece raunt arasında kafese ya da halkaya giriyorlar, bu yüzden herhangi bir dövüşte dikkatleri dağıtmıyorlar" dedi. 

Ring kızı Sara Beverley Jones'tan, Khabib'e tepki! - Resim : 4