Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat kimdir?

Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile dünya evine girdi. Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat magazin gündeminde en çok aranılan isimlerden oldu.

Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat kimdir?

Ozan Tufan ile Rojin Haspolat, 31 Mart Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek törenle dünya evine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Emre Belözoğlu yaptı.  Sosyal medyada da oldukça konuşulan bu olayın ardından Rojin Haspolat nereli, kimdir ve kaç yaşında konusu merak konusu oldu.

Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat kimdir? - Resim : 1

ROJİN HASPOLAT KİMDİR?

14 Eylül 1996 doğumlu olan Rojin Haspolat Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Ozan Tufan'la 2 yıldır birliktelik yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat kimdir? - Resim : 2

Yaklaşık 2 senedir birliktelik yaşadıktan sonra, 28 Eylül 2020’de nişanlanan Ozan Tufan ve Rojin Haspolat çiftinin nişan kurdelesini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kesti. Törende sportif direktör Emre Belözoğlu da yer aldı. Ozan Tufan, menajeri Mirsad Türkcan ile Rojin Haspolat’ın önerisiyle evini Acarkent’ten Zekeriyaköy’e taşımıştı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat kimdir? - Resim : 3

Ozan Tufan ile Rojin Haspolat, 31 Mart Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünle dünya evine girdi.

 Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat kimdir? - Resim : 4

Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan’ın eşi Rojin Haspolat kimdir? - Resim : 5