Ünlü oyuncunun cinsel içerikli fantezileri ifşa oldu!

Rol aldığı Beni Adınla Çağır adlı filmle kariyerinde daha da yükselen Elizabeth Chambers ile evli ünlü oyuncu Armie Hammer'ın cinsel içerikli fantezileri ifşa oldu. Hammer'ın eski sevgilisinin iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü oyuncunun cinsel içerikli fantezileri ifşa oldu!

Geçtiğimiz günlerde evli olmasına rağmen çok sayıda kadına cinsel içerikli mesaj atmasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Armie Hammer'ın eski sevgilisinin son iddiaları ağızları açık bıraktı.

2010 yılında evlendiği iki çocuğunun annesi Elizabeth Chambers'ı, sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar göndererek aldattığı ileri süren Armie Hammer'ın eski kız arkadaşı Courtney Vucekovich, oyuncu hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

Geçtiğimiz haziran ayında Hammer ile ilişki yaşayan 34 yaşındaki Vucekovich, Hammer'ın cinsel içerikli fantezilerini kendisine de anlattığını belirterek "Bana kaburgalarımı kırıp mangal yapmak ve yemek istediğini söyledi" dedi.

Kanlarını içmek istemiş

Genç kadın, Hammer'ın, ilişkilerinin çok erken evresinde bu sözleri sarf ettiğini de ekledi. Bu arada Armie Hammer'ın çeşitli kadınlara "Kanlarını içmek istediğini" belirttiği mesajları da basına yansıdı.

Eski sevgilinin bu iddiasıyla birlikte yakışıklı oyuncunun tüm dünyada imajı giderek zedelenmeye başladı.

 Ünlü oyuncunun cinsel içerikli fantezileri ifşa oldu! - Resim : 2

İlk gençlik yıllarında başlayan aşklarını önce evlilik, sonra da iki çocukla taçlandıran ünlü çift, geçen yaz yaptıkları duyuruyla hayranlarını şoke etti. Ama son dönemde basına yansıyan iddialar bu şaşkınlığı daha da artırdı.

İddialara göre yakışıklı oyuncu, 10 yıllık eşini sosyal medya üzerinden aldattı. Üstelik çok sayıda kadına cinsel içerikli, sınırları zorlayan mesajlar gönderdiği de ileri sürüldü.

Hollywood'un mutlu çiftleri arasında gösterilen 34 yaşındaki Armie Hammer ile 38 yaşındaki Elizabeth Chambers geçen yaz boşanacaklarını açıkladı. Hammer, boşanma kararını sosyal medya sayfasında "13 yıl en iyi arkadaş, ruh eşi, partner ve ebeveyn olarak sürdürdükleri birlikteliklerini bitirme kararı verdiklerini" duyurmuştu.

 

Fakat bu boşanma kararı ile ilgili şoke eden iddialar ortaya atıldı. Elizabeth Chambers'ın yakın bir arkadaşı basına, Armie Hammer'ın çok sayıda kadına cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini ve onlarla fantezilerini gerçekleştirmek istediğini ileri sürdü.

Aktörün tecavüz içereni de dahil birçok fantezisini, Instagram üzerinden direkt mesajlarla bu kadınlara anlattığını da ekledi.