Rüştü'yü transfer eden adam konuştu: Barcelona taraftarı Griezmann'ı istemiyor

Barcelona'nın eski başkanlarından Joan Laporta'yı Türk kamuoyu Rüştü Reçber'i Katalan ekibine transfer etmesiyle hatırlıyor. Laporta bu günlerde yeniden gündemde. Bu kez konu Antoine Griezmann.

Rüştü'yü transfer eden adam konuştu: Barcelona taraftarı Griezmann'ı istemiyor

Eski Barça başkanı, Griezmann'ın serbest kalma ücreti olan 120 milyon euro'nun çok fazla olduğu görüşünde.

"Bence Barcelona taraftarları onu istemiyor çünkü onun için ödenmesi gereken bedel oyuncunun gerçek değerinin çok üstünde" diyerek Fransız oyuncuyu küçümsedi.

Laporta "Bana göre Barcelona, Griezmann'ın yapabileceği etkiden çok daha fazlasını verebilecek oyuncular bulabilir" diye konuştu.

 Transferine karşı çıkmakla birlikte açık bir uç da bırakan Laporta "Eğer gelirse Barcelona'da diğer oyunculara davranıldığı gibi hoş karşılanacaktır" dedi.

Rüştü'yü transfer eden adam

Rüştü Reçber'i seçim vaadi olarak gösterip kazanınca da Milli futbolcuyu Barcelona'ya transfer eden Laporta, aradan geçen onca zamanın ardından 2012'den yeniden başkanlığa aday olabileceğini açıklamıştı.

2002 Dünya Kupası'nda Kahn'ın ardından en iyi ikinci kaleci seçilen Rüştü Reçber ise Barcelona kariyerinde sadece 4 maçta forma giyebilmiş, ertesi sezon Fenerbahçe'ye geri kiralanmıştı.