Burnunda unuttuğu bozuk para yıllar sonra fark edildi!

Rusya'da 6 yaşındayken burun deliğine sıkıştırdığı bozuk parayı unutan 59 yaşındaki adam, yıllar sonra nefes alamama şikayetiyle doktora gidince gerçek ortaya çıktı.

Burnunda unuttuğu bozuk para yıllar sonra fark edildi!

Rusya'da 59 yaşındaki adam, 6 yaşındayken sağ burun deliğine para sıkıştırıp, korkudan annesine söyleyemedi. Yıllar sonra nefes alamama şikayetiyle doktora gidince, unutulan paranın hala aynı yerde durduğu fark edildi.

Korkusundan annesine söyleyemedi

59 yaşındaki adam, sağ burun deliğine bozuk para sıkıştırdığında henüz 6 yaşındaydı. Korkusundan annesine durumu açıklamayan adam, yıllar içinde paranın varlığını da unuttu. Kısa bir süre önce sağ burun deliğinden nefes alamama şikayetiyle hastaneye giden adama bir tarama yapıldı. Doktorlar adamın burnunda ummadıkları bir şeyle karşılaştı. 6 yaşında burnuna soktuğu bozuk para adamın burnunda durmaktaydı.

Burnunda unuttuğu bozuk para yıllar sonra fark edildi! - Resim : 1

Genel anestezi ile yapılan endoskopik ameliyat sonrası çıkarılan para, 53 yıl öncesinin Sovyet bozuk para birimi olan 1 kopik. 1991'de Sovyetler Birliği'nin dağılışıyla birlikte bu para da tedavülden kalkmıştı. Burundan çıkarılan paranın üzerinde artık orak ve çekiç amblemi görünmüyordu. Kulak burun boğaz uzmanı Elena Nepryakhina "Hasta Cuma günü ameliyat oldu, Pazar günü taburcu edildi. Artık burnundan tam olarak nefes alabiliyor" dedi.