26 kadını elektrik kablosuyla boğdu! Manyak seri katil yakalandı

Rusya'nın Kazan kentinde 26 kadını elektrik kablosuyla boğan manyak seri katil, sonunda yakalandı. Ülkeyi ayağa kaldıran 38 yaşındaki seri katil Radik Tagirov, tüm suçlamaları kabul etti. Seri katilin çilingir olduğu ortaya çıktı.

Rusya'yı ayağa kaldıran cinayetleri işleyen manyak katil yakalandı. Ülke rahat bir nefes aldı.

26 kadını elektrik kablosuyla boğdu! Manyak seri katil yakalandı - Resim : 1

12 farklı şehirde toplam 26 yaşlı kadını öldürdüğü iddia edilen ve 'Volga Manyağı' olarak bilinen seri katille ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Yakalandı

Rusya İçişleri Bakanlığı 38 yaşındaki Radik Tagirov'un Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da yakalandığını açıkladı.

26 kadını elektrik kablosuyla boğdu! Manyak seri katil yakalandı - Resim : 2

Katil çilingir çıktı

Rusya'yı ayağa kaldıran seri katilin mesleği ise bir hayli şaşırttı. Katil bir çilingir çıktı. Rus ekipler Amerikan FBI ile aynı yöntemleri kullanarak cinayetleri çözdü. Polis, 38 yaşındaki Radik Tagirov adlı zanlının daha önce hırsızlıktan sabıkası bulunan bir çilingir olduğunu duyurdu.

26 kadını elektrik kablosuyla boğdu

Kazan kentinde yaşayan 'Volga Manyağı'nın kurbanların evlerine su, elektrik ya da gaz şirketi çalışanı kılığında girdiği ve kurbanlarını giysi kuşakları ya da elektrik kablolarıyla boğduğu biliniyordu.

26 kadını elektrik kablosuyla boğdu! Manyak seri katil yakalandı - Resim : 4

ABD'deki Federal Soruşturma Bürosu FBI'a benzer bir şekilde çalışan Rusya Soruşturma Komitesi (SK), Tagirov'un adli tıp soruşturmaları ve biyolojik analizler sonucu gözaltına alındığını ve bu çalışmalarda kadınlara karşı suçların tek bir kişi tarafından işlendiği sonucuna varıldığını açıkladı.

26 kadını elektrik kablosuyla boğdu! Manyak seri katil yakalandı - Resim : 5

İtiraf etti

Sorguya alınan seri katilin tüm suçlamaları kabul etti. Seri katilin cinayetlerin büyük çoğunluğunu 2011 ve 2012 yılları arasında işlediğini açıklayan Bakanlık, öldürülen 26 kadının yaşlarının 75 ile 90 aralığında olduğunu açıkladı.

 Para için öldürmüş

Seri katilin cinayetleri genelde para için işlediği iddia edilirken, işlenen neredeyse tüm cinayetlerde maktulleri boğarak öldürüldüğü yazıldı.

26 kadını elektrik kablosuyla boğdu! Manyak seri katil yakalandı - Resim : 7

Sorgusu devam eden seri katil Tagirov, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.