Trafik kazası vahşeti ortaya çıkardı! Yıllardır insan eti yediğini itiraf etti

Rusya’nın Leningrad bölgesinde yaşanan trafik kazası bir vahşeti ortaya çıkardı. 23 yaşındaki sürücünün aracında arama yapan polis, bagajda ceset bulundu. Genç adam, 1 yıl önce işlediği cinayeti itiraf ederek, insan eti yediğini söyledi.

Trafik kazası vahşeti ortaya çıkardı! Yıllardır insan eti yediğini itiraf etti

Rusya’nın Leningrad bölgesinde tradik kazası meydana geldi. Bariyerlere çarpan araca arkadan başka bir aracın çarpınca dehşete düşüren bir olay gün yüzüne çıktı. Araçta arama yapan polisler, bagajda başı kesilmiş cesetle karşılaştı. Araçta bulunan 3 kişi panikleyerek ormanlık alana kaçtı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, kaçan şüpheliler kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şahısların 23 yaşında oldukları belirtildi. Sorguda suçlarını itiraf eden zanlılar arabadaki cesedin tartıştıkları kişi olduğunu ve ormanlık alana gömmek içinh yola çıktıklarını ifade etti. 

23 yaşındaki zanlı Egor Komarov, başka bir cinayeti daha anlatarak, öldürdükleri kişiyi yediklerini itiraf etti. 

"Hiç pişman olmadım"

Komarov, “Eylül 2020’de bir cinayet işleme fikri oluştu. O sırada ailemin evindeydim. Orada bir makas buldum ve St. Petersbug’a gittim. Kıyafetlerimi değiştirdim ve cep telefonumu bırakarak Sosnovsky ormanlık alanına gittim. Ormanda 15 dakika boyunca bir kurban aradım. Uzun boylu, zayıf ve kıvırcık saçlı bir adamı tespit ettim. Saldırmak için doğru anı bekledim.

Arkasından ilerleyerek önce sağ ve sol tarafına bıçak soktum. Ardından boğazını kestim. Cesedi gizlemek için hemen yakındaki bir menfeze götürdüm. Üzerimi değiştirip kanlı kıyafetlerimi çantama koydum. Ailem evde değildi, ben de kopardığım dilini pişirmeye karar verdim ama pişirdiğim etin tadını beğenmedim. Bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ettim, pişman değilim" ifadelerini kullandı.