Saba Tümer: Ondan çocuk yapardım

Katıldığı canlı yayında itiraflarda bulunan Saba Tümer, Hollandalı manken Marcus Schenkenberg'i kastederek "Elimden kaçırmasaydım ondan çocuk yapardım" dedi.

Saba Tümer: Ondan çocuk yapardım

Marcus Schenkenberg ile ilgili pişmanlığını dile getiren Saba Tümer, "Elimden kaçtı. Ondan çocuk yapardım" diyerek herkesi şaşırttı.

Korona virüs salgını nedeniyle evinde karantinada olan Saba Tümer, YouTube üzerinden yayınlanan bir programa konuk oldu. Her zaman doğal halleri ve kahkahasıyla her daim gündemde olan Tümer, yaptığı itiraflarla da dikkat çekti.

 "BENİMLE GEL DESEYDİ VALİZİMİ BİLE TOPLAMADAN GİDERDİM"

Hollandalı manken Marcus Schenkenberg'i 2005'te TV'deki programında ağırladığını belirten Tümer, "Çok salağım ya. Meğer adam bana evlenme teklif etmiş, ben hiç oralı olmamışım" dedi. Schenkenberg'i elinden kaçırdığını, ünlü mankenden çocuk yapabileceğini söyleyen Tümer bununla yetinmedi.Saba Tümer: Ondan çocuk yapardım - Resim : 1

 2013 yılında da İspanyol dansçı Joaquin Cortez ile de bir araya geldiğini belirten Tümer, sözlerine şöyle devam etti: "Bana 'Benimle İspanya'ya gel' dese, valizimi bile toplamadan, stüdyodan havalimanına giderdim. Sonra çocuk yapardık. Ama teklif etmedi işte."