Sabah iş için depoya giden işçiler, pencerede gördükleri korkunç yaratık nedeniyle hemen polise haber verdiler

Sabah saatlerinde çalıştıkları depoya gelen işçiler, kapıya dolanmış dev bir yılan görünce korkuyla polis ekiplerine haber verdiler. Depoya gelen polisler, hayvanı tehlike altında hissetmemesi için çok dikkatli bir şekilde bulunduğu yerden çıkardı ve veterinere götürdü. O anları fotoğraflayan ekip, sosyal medya hesaplarında paylaşmayı ihmal etmediler.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Florida eyaletinin Tampa Körfezi bölgesindeki bir polis memuru, geçtiğimiz gün erken saatlerde bir iş deposundan ihbar aldığını, işçilerin deponun kapısına dolanmış 2 metrelik bir yılan olduğunu söylediklerini anlattı.

Sabah iş için depoya giden işçiler, pencerede gördükleri korkunç yaratık nedeniyle hemen polise haber verdiler - Resim : 1

DİKKATLİCE ÇIKARDI

Memur Matheny'nin Pazartesi sabahı yerel saatle sabah 5'ten hemen sonra kırmızı kuyruklu boa olarak tanımlanan yılanı dikkatlice çıkardığını gösteriyordu. Yılan, emniyete alındıktan sonra değerlendirilmek üzere bir veterinere götürüldüğü bildirildi. 

Sabah iş için depoya giden işçiler, pencerede gördükleri korkunç yaratık nedeniyle hemen polise haber verdiler - Resim : 2

YILANLARLA ARAM İYİDİR

Clearwater Polis Departmanı tarafından Facebook'ta o anları, "Hepsi bir günlük iş içinde. Ne tür yaratıkların ve yaratıkların geceleri gizlendiğini asla bilemezsin. Memur Matheny bu sabah saat 5'te Drew Caddesi 1800. bloktaki bir işletmede yılan çağrısına yanıt verdi. Tek başına 5 ayak uzunluğunda kırmızı kuyruklu bir boa yılanını yakalayıp kontrol edilmesi için yerel bir veterinere götürebildi. Bir soğutucunun emniyet ve güvenliğinde veterinere gitti. Memur Matheny dedi: "Örümcek olsaydı ben yokum. Ama yılanlarla aram iyidir." notuyla paylaştı.