Şaban Sevinç'ten Kılıçdaroğlu yorumu: Seçim başarısı nedeniyle Erdoğan'ı kutlaması gerekir

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur için seçim sonuçları büyük oranda açıklandı. Resmi olmayan verilere göre, sandıkların 98,33'ü açılırken, Erdoğan yüzde 52.10 oy oranıyla seçimi kazandı. tv100 ekranlarında seçim sonuçlarını değerlendiren Gazeteci Şaban Sevinç, "Sayın Cumhurbaşkanı kazandı. Sayın Kılıçdaroğlu'ndan önümüzdeki saatlerde bir konuşma yaparak, seçim başarısı nedeniyle kutlaması gerekir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur seçimlerini resmi olmayan verilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52.10 oy oranıyla kazandı.

Seçim sonuçlarını tv100 canlı yayınında değerlendiren Gazeteci Şaban Sevinç, Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre kazandığını yineledi.

Yeni dönemde Erdoğan'ın daha kucaklayıcı bir tarz güdeceğini uman Sevinç, Kılıçdaroğlu'na ise bir çağrıda bulundu.

"SEÇİM BAŞARISI NEDENİYLE ERDOĞAN'I KUTLAMALI"

Yüzde 47,90 oy oranıyla seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu'ndan beklentisini açıklayan Sevinç, "Sayın Kılıçdaroğlu'ndan da Cumhurbaşkanını tebrik etmesini beklerim. Artık Türkiye çok kamplaştı ve gerildi. Birisi kazanacaktı, birisi kaybedecekti. Kemal Bey kaybetti. Onu zaten kendi içlerinde ve Altılı Masa tartışacaktır." dedi.

Türkiye'nin bu seçim sonrasını daha huzurlu geçirmesine vurgu yapan ve Kılıçdaroğlu'na seslenen Sevinç, şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki saatlerde bir konuşma yaparak, seçim başarısı nedeniyle Erdoğan'ı kutlaması gerekir diye düşünüyorum."