Şaban Sevinç'ten Millet İttifakı'na sert eleştiri, Cumhur İttifakı'na övgü

tv100'ün ilgiyle izlenen siyaset programı Taksim Meydanı'na gazeteci Şaban Sevinç'in sözleri damga vurdu. Sevinç, Cumhur İttifakı oldukça diri ve seçim refleksi çok güçlü. Millet İttifakı ne yapacağını bilemez durumda, bir beceriksizlik var. CHP’nin (Dodurga’da) aday çıkaramamasını beceriksizlik olarak görüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Akademisyen / Akşam Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Gazeteciler Şaban Sevinç ve Hacı Yakışıklı; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemin sıcak başlıklarını masaya yatırdı. 

Konuklar, yeniden belde statüsü kazanarak sandığa Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga'daki seçim sonuçları üzerinden mevcut ittifakların durumunu değerlendirildi.

'Cumhur İttifakı oldukça diri ve seçim refleksi çok güçlü, Millet İttifakı'nda beceriksizlik var''

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Şaban Sevinç, Millet İttifakı'nı becerisizlik olmakla eleştirip, Cumhur İttifakı'nın seçim refleksini övdü.

Sevinç, sözlerini şöyle tamamladı;

Cumhur İttifakı oldukça diri ve seçim refleksi çok güçlü. Millet İttifakı ne yapacağını bilemez durumda, bir beceriksizlik var. CHP’nin (Dodurga’da) aday çıkaramamasını beceriksizlik olarak görüyorum. Kafa karışıklığı var.