Sadakatsiz 6. Bölüm full izle

Gündeme bomba gibi oturan yeni dizi Sadakatsiz ’in 6.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. 11 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisi 6. bölüm…

Sadakatsiz 6. Bölüm full izle

İlgi çeken Sadakatsiz dizisinin 6. bölümü yayınlandı. 11 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisi 6. bölüm tek parça linki…

Sadakatsiz 5. bölümde ne olmuştu?

Volkan, Asya ve Ali'nin, Derin, Haluk ve Gönül ile restorandaki sürpriz karşılaşmaları ipleri gerer. Bu durumu fırsat bilen Asya, Derin'i rahatsız etmek için beklenmedik bir hamle yapar.

 

Öte yandan Asya'nın son zamanlardaki davranışlarında farklılık sezen ve Asya’dan şüphelenen Volkan, bu durumu izlemeye başlar. Bebeğini dünyaya getirme konusunda kararsızlık yaşayan Derin ise kimsenin hesaba katmadığı bir durumun içinde kalıyor.

Asya'nın Volkan'la otel odasında buluşması olayları kızıştırıyor. Volkan'ın en yakın arkadaşı olan Mert ise Asya'nın intikam planının bir parçası olmak için harekete geçer. Asya, Mert ile birlikte Volkan’dan intikam alırlar.

Sadakatsiz dizisi 6.bölüm izle

Sadakatsiz dizisi 6.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?        

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

Sadakatsiz dizisi oyuncuları kimdir?