Sadakatsiz dizisi 10. Bölüm Fragmanı izle, "Bu kıskanmayan halin mi?"

Sadakatsiz dizisinin 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Asya'nın Turgay'la olan yakınlaşması Volkan'ı çıldırtır! Volkan'ın yıllar sonra geri dönmesi ve Asya'da olan değişimleri görmesi Volkan'ı oldukça öfkelendirir. Asya ve Volkan'ı yan yana gören Derin'in ne yapacağı merakla bekleniyor.

Med Yapım ve Mednova yapım imzalı, yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk tarafından kaleme alınan Sadakatsiz'de sular durulmuyor. Dizinin yayınlanacak olan son bölümünde gerilim de tırmanışa geçiyor. Özellikle bazı sahneleri ile sosyal medyada sıkça konuşulan Sadakatsiz'de bu hafta heyecan fırtınası yaşanacak.

Sadakatsiz yeni bölümüyle 16 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Sadakatsiz Dizisi 9. Bölüm Özeti

Sadakatsiz 9 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Volkan, iki yıl sonra güçlenerek Asya ve Ali'nin karşısına çıkıyor!

Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanır. Bundan sonra herkesin yazacak yeni bir hikayesi vardır, ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacaktır. Volkan ve Asya’yı bambaşka hayatlara savuran mücadele artık tamamen bitmiş midir? Yoksa baştan yazacakları hikaye, onları günün birinde yeniden aynı sayfada buluşturacak mıdır?