Sadakatsiz dizisi 13. Bölüm Fragmanı izle, "Eğer o doktor bozuntusuyla evleneceksen, alırım oğlumu!"

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in 13. Yeni bölümünde; Asya ve Turgay'ı birlikte gören Volkan, kendini tutamıyor ve Asya'nın kapısına dayanıyor. Asya'yı gördükçe mutsuz olduğunu söyleyen Volkan, ağlamaya başlıyor. Gördüğü manzara karşısında ise şoke olan Asya ne diyeceğini şaşırıyor.

Med Yapım ve Mednova yapım imzalı, yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk tarafından kaleme alınan Sadakatsiz'de sular durulmuyor. Dizinin yayınlanacak olan son bölümünde gerilim de tırmanışa geçiyor. Özellikle Asya ve Volkan arasındaki gerilim ile sosyal medyada sıkça konuşulan Sadakatsiz'de bu hafta Volkan'ın, Asya'nın kapısına dayanması ile heyecan fırtınası yaşanacak.

Sadakatsiz dizisi 13. Yeni bölümü ile 13 Ocak çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Sadakatsiz Dizisi 12. Bölüm Özeti

 Yeni bölümde Asya'ya saldıran kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır.

Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir. Derin'in korktuğu başına gelecek midir? Volkan'ın gizli kullandığı telefonda neler var? Derin, bu duruma nasıl tepki verecek? Yoksa Asya'nın başına gelenler Derin'in de mi başına gelecek?