Sadakatsiz'de fırtınalar esti! Asya'nın efsane planı şeytanın bile aklına gelmedi!

Seyirciyi ekranlara kilitleyen Sadakatsiz dizisinin yayınlanan yeni bölümünde kelimenin tam anlamıyla fırtınalar esti. Asya karakterine hayat veren Cansu Dere yaptığı planla yine seyirciden tam not aldı.

Sadakatsiz'de fırtınalar esti! Asya'nın efsane planı şeytanın bile aklına gelmedi!

Kanal D ekranlarında her çarşamba akşamı yayınlanan fenomen dizi Sadakatsiz yine rekor kırdı. Asya rolüyle seyircinin kalbine taht kuran Cansu Dere, sosyal medyayı yıkıp, geçti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Sadakatsiz'de fırtınalar esti! Asya'nın efsane planı şeytanın bile aklına gelmedi! - Resim : 2

Dizinin yeni bölümünde Asya'nın şeytanın bile aklına gelmeyecek planı ağızları adeta açık bıraktı. Peki Sadakatsiz'in yeni bölümünde neler oldu! İşte detaylar...

Sadakatsiz'de fırtınalar esti! Asya'nın efsane planı şeytanın bile aklına gelmedi! - Resim : 3

Oğluyla arası Asya'nın bu durumu boşanma aşamasında olduğu eşi Volkan'nın işine geldi.Volkan hemen fırsattan istifade etmeye çalıştı. Asya ise, tüm bu yaşananlardan çok etkilendi. Adeta kahroldu. Ardından oğlunu Volkan ve sevgilisinin birlikte yaşadığı evine götürdü. Ali hayal kırıklığına uğradı ancak, Volkan hemen hareketi geçerek, oğlu Ali'yi bir şekilde sözleriyle kandırdı ve Ali'yi annesi Asya'ya karşı doldurarak, soğutmaya çalıştı. Ve amacına da ulaştı. bir başına kalan Asya, efsane planını devreye soktu.

Sadakatsiz'de fırtınalar esti! Asya'nın efsane planı şeytanın bile aklına gelmedi! - Resim : 4

İşte şeytanın bile aklına gelmeyecek o efsane plan!

Asya, Volkan'ı eve çağırarak, oğlu Ali'yi öldürdüğünü söyledi ve ardından elindeki saçları gösterdi. volkan adeta deliye döndü. Asya'ya saldırdı, yerlere savurdu. Asya yere düşerek, kanlar içinde kaldı. O sırada içeriye gelen Ali, şoke oldu. Annesini o halde görünce büyük şaşkınlık yaşadı. 

Sadakatsiz'de fırtınalar esti! Asya'nın efsane planı şeytanın bile aklına gelmedi! - Resim : 5

Tüm bu yaşananların ardından Asya, oğlu Ali'yi tekrar kazanmış oldu. Ali babası Volkan'dan da soğumuş oldu. Sadakatsiz'de fırtınalar esti! Asya'nın efsane planı şeytanın bile aklına gelmedi! - Resim : 6