Deprem yaratacak açıklamalar

İzleyiciyi ekrana kilitleyen dizi olan Sadakatsiz Dizisi’nin Derin’i Melis Sezen yaptığı açıklamalarıya dikkatleri üzerine topladı. Havaalanında tanıştığı romantik biriyle yaşadıklarını anlattı. “Kaçtım” dedi.

Deprem yaratacak açıklamalar

İlk olarak dizide hayat verdiği karakterle ilgili olarak konuşan Melis Sezen kendisine gelen sert yorumlara çok fazla takılmadığını söyledi.

Ancak konu kendisine geldiğinde ise “İşler değişir” dedi.

Daha önce de Siyah İnci isimli dizide hayat verdiği karakterden dolayı çok fazla tepki aldığını söyleyen başarılı ve güzel oyuncu Melis Sezen Sadakatsiz dizisiyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Deprem yaratacak açıklamalar - Resim : 1

“Psikolojimi etkilediği zamanlar oldu”

Sezen, “Sezonu çok iyi geçti. 'Derin' karakterinin ağır geldiği, psikolojimi etkilediği zamanlar oldu. Sen karakteri karakter de seni dönüştürüyor. Ben 'Derin'de bunu yaşadım. Adama o kadar aşık ki başka bir şey düşünmüyor. Ona inanıyor. Hayatının merkezine onu koyuyor. Cansu Dere ile güzel bir enerji yakaladık” sözlerini dile getirdi.

Deprem yaratacak açıklamalar - Resim : 2

“Şu site bizim, bu site bizim diye başlayınca kaçtım”

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Melis Sezen ilişkileriyle ilgili ise deprem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Melis Sezen “İlk buluşmada eski sevgilisinden açık bir yara olarak bahsedenler oluyor. Anında bitiyor ve onun terapisti, arkadaşı oluyorum. Mal varlığı yüksek, zengin biri ile havaalanında romantik bir tanışma yaşadık. Bir yemeğe çıkayım bakayım nasıl biriymiş dedim. 'Şu site bizim, bu site bizim' diye başlayınca kaçtım. Bir ilişkiyi bitirirken sorun sende değil, bende dediğim oldu. Ama bende değildi. Bitmişti artık. Yalan benim o kişiye karşı bakış açımı değiştirir. Ona dair kendi yarattığım gerçeklik de kopar” sözlerini dile getirdi.