Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'den diziyle ilgili flaş açıklamalar

“Sadakatsiz” dizisinin Derya’sı Özge Özder, geçen şubat ayında kucağına aldığı bebeği Luna ve annesiyle Levent’te görüntülendi.

43 yaşındaki Özge Özder, ilk kez kutlayacağı anneler günü öncesi yaşadığı büyük mutluluğu ifade etti. Doğum sonrası dizi setine sadece 1 ay ara veren Özder’in kısa sürede formuna kavuştuğu görüldü. Özge Özder kızına anne sütü verdiğini söyledi.

Ünlü oyuncu “Sadakatsiz” dizisinin sezon final tarihini açıkladı. Özder, eşi Sinan Güleryüz ve annesinin bebek bakımında kendisine çok yardımcı olduklarını belirtti. Ünlü oyuncu “Sadakatsiz” dizisinin başarı sırrını anlattı.

Özge Özder’e, korona virüse yakalanan “Sadakatsiz” dizisinin Haluk Güçlü’sü Burak Sergen’in sağlık durumu da soruldu. Burak Sergen’in oğlu Cansın Sergen son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada “Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı. En kısa zamanda yoğun bakımdan da çıkarılacak. Durumu iyiye gidiyor” demişti. Özder yaz aylarını ailesiyle Bodrum’daki yazlıklarında geçireceklerini sözlerine ekledi.